• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

PapierCURAÇAO – Papieren zijn niks anders dan dode bomen, digitaal heeft de toekomst. De derde donderdag van oktober is daarom World Paper Free Day. Die dag gaat over het creëren van bewustzijn over de voordelen dat een papierloos kantoor te bieden heeft. Donderdag wordt er een tweedaags seminar over gehouden.

Een papierloos kantoor roept vragen op. Wat is het gevolg op onze manier van werken en op het beheer van informatie? Hoe kunnen wij informatie veilig beheren? Wat is veilige vernietiging van records en informatie? Onder meer deze vragen komen aan de orde op het seminar.

Vier onderwerpen
Het tweedaagse seminar heeft vier actuele onderwerpen. Het seminar wordt donderdag geopend door Minister van Bestuur, Planning en Dienstverlening Etienne van der Horst. Daar wordt de vraag ‘paperfree of paperless’ behandeld door Vanessa Vrolijk (directeur Curaçao Information Management) met gastspreker Litaña Ercicio (financieel manager bij Algemeen Pensioenfonds Curacao). Het tweede dagdeel gaat over informatiebeveiliging, dit aan de hand van een lezing van ICTAS-directeur Jacques Heide.

BYOD
Het derde dagdeel staat in het teken van vernietiging van bedrijfsinformatie door Migarda Martina (IG/RIM consultant van MTC Services NV). Vanessa Vrolijk verzorgt het thema BYOD (Bring Your Own Device) samen met gastspreker Luigi Matilda (manager Advisory Services van Ernst & Young Dutch Caribbean).

Inschrijven
Om je in te schrijven of om meer informatie te raadplegen, kan je terecht op de website van het seminar. Ook kan je bellen naar 5621696 en 5100767.

www.versgeperst.com