Landhuis BrievengatCURAÇAO – Na vijftien jaar opent Landhuis Brievengat weer haar deuren. De oude hotspot van Curaçao is compleet gerenoveerd en gaat weer gebruikt worden als locatie voor diverse evenementen. Om dit te vieren is er een openingsweekend georganiseerd. Op 9 november staat pop- en rockband Kane op het podium.

Gerrit Schoen, onder andere eigenaar van Café de Heeren, heeft vijf jaar geleden de eerste stappen gezet om het Landhuis weer nieuw leven in te blazen. Samen met Ryan Rijger en Wilbert Powel heeft hij Landhuis Brievengat laten renoveren. De locatie moet weer gebruikt gaan worden als de culturele plek die het vroeger was. Er moeten onder andere business events, concerten en bruiloften georganiseerd gaan worden.

Programma
Het openingsweekend start 8 november om 20.00 uur met de band Happy Peanuts, daarna betreedt de band Spice & Pepper het podium. DJ Luigi sluit de avond af. Op 9 november begint de avond met een optreden van het duo Josje & Angela. De main act van de avond is de pop- en rockband Kane. Het is inmiddels dertien jaar geleden dat zij voor het laatst optraden op Curaçao. De band heeft dertig top-40 singles, tien top-3 albums en zes Edison Awards.

Informatie
Op beide dagen duurt het programma tot 03.00 uur. Kaartjes zijn online verkrijgbaar. Kaartjes voor 8 november kosten online 20 gulden per stuk, voor 9 november betaal je online 55 gulden per stuk en voor een gecombineerd weekendticket betaal je 65 gulden. Voor meer informatie over het programma en over early bird-, winkel- en deurprijzen e-mail je naar ryan@thearchitecs.nl.

2 reacties op “Landhuis Brievengat opent met Kane”

 1. Beste Mevrouw/Meneer,

  In het verleden werden er folkloreshows met dans gehouden in Brievengat.
  Is dat tegenwoordig ook weer zo?
  Welke data?

  Weet u waar evt elders op curacao zulke avonden gehouden worden?

  Bij voorbaat dank voor uw informatie.

  Met vriendelijke groet,

  Ria Burgwal
  Nederland

 2. Prachtige foto. Jammer dat het niet goed te zien is.