• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

conscious society movementCURAÇAO – Conscious Society Movement (CSM) organiseert morgen een kennismakingsdag. CSM wil mensen samenbrengen om een sociale en duurzame samenleving te creëren. De dag begint met een presentatie over hoe de CSM een concrete maatschappelijke transformatie steunt.

CSM wil faciliteren om een samenleving op te bouwen waarin respect voor de natuur en de medemens centraal staat. Om dit invulling te geven zijn er op Curaçao al een aantal lokale pilot-projecten gestart waarin samengewerkt wordt voor het toepassen van sociale programma’s en duurzame technologieën. De bedoeling is om nu, zowel lokaal als internationaal, pioniers op het gebied van duurzame ontwikkeling en bewustwording bij elkaar te laten komen. Duurzaamheid in technologie, economie en ondernemerschap zijn enkele van de speerpunten die behandeld worden, evenals de verhouding van mensen tot elkaar.

Informatie
De presentatie vindt morgen plaats van 16.00 tot 19.00 uur in het Relax Au Paradis gezondheidscentrum. Het adres is Veldweg 12 in Julianadorp. Binnenlopen kan vanaf een half uur voor aanvang. Entree is gratis. Wil je iets mee-eten, dan kan dat. Je wordt verzocht om dan een vrucht of stuk groente mee te nemen, die ter plekke tot salade of sap omgetoverd wordt. Voor meer informatie kun je terecht op Facebook, e-mailadres info@conscious-society.org of telefoonnummer 6977313.

www.versgeperst.com