• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Marlon ThumbCURAÇAO – Comedian Marlon Kicken komt eind oktober naar Curaçao. De NTR maakt een documentaire over de Curaçaose Brabander. Tijdens zijn verblijf op het eiland worden de opnames voor deze documentaire gemaakt. Ook geeft hij 25 oktober een stand-up comedian show in Tempo Doeloe.

Kicken werd geboren op Curaçao en verhuisde met twee maanden oud naar Nederland, waar hij opgroeide in Brabant. Kicken is een interessante combinatie van een yu di Kòrsou met lange dreads én met een onvervalst Brabants accent. Hij heeft sinds enige jaren succes als stand-up comedian en werkt aan een carrière als cabaretier en acteur. In 2009 won hij de Comedy Award voor Nederland en Vlaanderen als beste stand-up comedian. Op dit moment toert Kicken langs de Nederlandse theaters met zijn soloprogramma ‘Nee Gij!’.

Documentaire
Kicken komt samen met twee andere comedians naar Curaçao om opnames te maken voor de documentaire van NTR. De twee andere comedians zijn Bob Maclaren, die al twee keer eerder optrad op het eiland, en comedian en televisiemaker Hank.

Informatie
Op 25 oktober geven de drie samen een show bij restaurant Tempo Doeloe. Kaartjes zijn 49,50 gulden, dit is inclusief een buffet. Losse kaartjes zijn 10 gulden per persoon. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar en tijdens de show zal de NTR opnames maken. De stand-up comedian show begint om 22.00 uur.

marlon kicken aangepast

www.versgeperst.com