The Ritz studiosCURAÇAO – The Ritz studio’s spreekt van een ‘geweldig succes’ voor de open dag. Volgens het hotel zijn er meer dan 500 toeschouwers afgekomen op de openstelling. Het complex was vroeger een ijsfabriek, maar is enkele jaren geleden verbouwd.

Eigenaar Hans Robben reageert verheugd: “Het is ongelofelijk hoezeer de herinnering aan de ijsfabriek nog steeds voortleeft en we zijn blij èn trots dat we die naam kunnen laten voortleven. Er waren oud-werknemers die soms wel 40 jaar bij de fabriek hadden gewerkt en omdat de gebouwen er allemaal nog staan, konden ze precies de plek aanwijzen waar ze toen werkten. Voor sommigen was het best emotioneel, The Ritz is een deel van hun leven geworden.”

Extra omzet
De open dag heeft zich ook uitbetaald in extra omzet. Onder de bezoekers waren ook ondernemers die interesse hadden om buitenlandse gasten bij The Ritz onder te brengen en er werden meteen reserveringen gemaakt. Alle bezoekers werden getrakteerd op drankjes en ijsjes.

Ritz open dag

3 reacties op “Open dag voormalige ijsfabriek Ritz goed bezocht”

  1. Beste Arie, je kent waarschijnlijk niet de achtergrond van de eigenaar, wist je dat wel, dan wist je genoeg!

  2. Twan, je bent een zure man…wees toch blij dat er mensen zijn die hun nek durven uit te steken op dit eiland.

  3. De manager waarmee men gisteren heeft kennis gemaakt is morgen waarschijnlijk al weer verdwenen, want een manager bij de Ritz is sneller weg dan een ijsje smelt.