ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje? Soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag deelt Nardy Cramm haar mening over Curaçaose Missen naar aanleiding van de familieperikelen van Eline de Pool.

Tsja… Dilemma. Afgelopen augustus bleek Miss Curaçao-Supranational Xiohenne Renita ongepland zwanger. Op zich heuglijk nieuws, maar wellicht minder ideaal om als rolmodel in bikini op de Miss-bühne te verschijnen. Xiohenne trok zich terug van de Miss Supranational in Wit-Rusland. Een persoonlijke keuze die alom werd gerespecteerd.

Sinds september hebben we ook een Miss Curacao-Universe. Zij heet Eline de Pool. Helaas voor Eline zijn afgelopen zaterdag haar vader, broer, haar oom en haar twee neven op heterdaad betrapt op drugs-en wapenbezit. Daar kan Eline natuurlijk helemaal niets aan doen. Een kind is niet verantwoordelijk voor het gedrag van haar familieleden. Eline zit vermoedelijk nu in een heel lastige familiesituatie. En weer wordt het een persoonlijke keuze, of Eline denkt Curaçao goed te kunnen representeren en zich durft bloot te stellen aan de internationale pers.

Wat me in de binnenlandse discussie een beetje te ver gaat is om te stellen dat we op Curaçao alles wat goed is afkraken. Dat enkelen zich afvragen of Eline en/of Xiohenne onder in hun huidige omstandigheden wel of niet geschikt zouden zijn Curaçao als rolmodellen te presenteren is normaal en gezond. Dat kun je echt geen heksenjacht noemen. Er is namelijk gewoon toevallig met beide iets bijzonders aan de hand. Onze Missen moeten Curaçao op de internationale Missverkiezingen namelijk wel representeren als onze rolmodellen.

Laten we behalve positief zijn vooral ook eerlijk blijven: onze rolmodellen zijn beide prachtig. Ze staan er alleen dit jaar in de internationale kijker gewoon een beetje bijzonder bij. Hoe dan ook: de negentienjarige Eline de Pool heeft besloten dat ze gewoon naar Rusland gaat om Curaçao te vertegenwoordigen en te promoten. Een dapper besluit. Ze moet tenslotte ook verder. We wensen Eline en Curaçao daarom extra veel succes in deze voor haar vast heel moeilijke tijd. Forsa Eline!

46 reacties op “Ingezonden: ‘Dapper besluit Eline de Pool’”

 1. Laat familie de pool en Schotte als we naar achtergronden gaan lopen kijken jullie
  Antilianen die in nl wonen vergeet niet waar jullie vandaan komen
  en als we gaan kijken wat er allemaal in de koninklijke huis gebeurd
  Is niks erger jullie kijken wel wat familie de pool achtergrond is please mensen als er dochter van een moordenaar naast koning van nl kan zitten kan Eline zonder ellende
  Voor Miss gaan mensen denken jullie na voor jullie kletsen Curaçao staat bekend voor drugs nl staat bekend voor land met meeste pedofielen en mensenhandel dus ssssttttt

 2. Yalousyyyy is de ergste ziekte dat er is wat interesseert het nou wat haar familie heeft gedaan leef jullie leven zielige levenloze mensen zijn jullie echt en als haar familie mensen om hebben gekocht they got THE power to do itttt als nl dat Kon doen of Amerika die hadden het ook gedaan dus houden jullie op met stomme comments
  Altijd als Curaçao iets goed doet proberen mensen ons te kraken But they cant breake uss
  Eline keep going baby keep representing our Sweet Small Country On THE Toppp
  every where we put our signuter every where In THE model World And THE Maffia World Haterss Keep uss Motived Keep Your Head Upp mamie niks kan je breken
  Pueblo kompleet kuboo famely THE pool RUlesssss

 3. nou nou hier heb ik geen woorden voor Curacao wordt nu met misdaad en coke geassioseerd zij profiteeerd of doet aktief mee organisatie op Curacao is ook fout
  ik woon 40 in Nederland en als je fam. de Pool hoort weet je dat ze allen criminelen zijn
  heeft de organisstie vet betaald gekregen denk van wel
  dan moeten ze achter miss de pool staan

 4. @Diego de representatie van de miss staat niet ter discussie?? Er vanuit gaande dat jij de feiten ook niet kent, wie zegt dat deze miss niets wist van de activiteiten van haar vader en broers. Zij komt hoe je het went of keert uit een criminele familie. Denk jij écht dat een miss USA tijdens de verkiezingen niet gediskwalificeerd wordt als dit zich daar zou afspelen? Amerika zal zich direct distantiëren van de geruchten (omkoperij) en deze miss de laan uitsturen. De miss en de organisatie brengt Curacao in diskrediet.

 5. Een dapper besluit? Zowel haar besluit om toch te gaan en het besluit van de organisatie om haar te laten gaan, zegt mij al genoeg! Elk respectabel land had hun miss vanwege deze feiten al uit de verkiezing teruggehaald.

  Een 19-jarige kan niet aangerekend worden wat haar vader of broers doen, ben ik mee eens. Of ze er weet van had of niet, ze is er hoe dan ook bij betrokken en je kan jezelf niet meer presenteren als een rolmodel. Het gerucht dat de familie de organisatie omgekocht heeft is funest. Een echt rolmodel zal een verklaring uitgeven én de titel teruggeven, dan ben je dapper!

 6. ….alsof ze niet van al het geld genoot…dat haar vader…………………cashte………oh …..hmmmmm…………en mijn audi convertible….$$$$$$$$$$$$…………

  yeah she will be a great rolemodel..”NEXT STEP SHOULD BE HERE STAYING RIGHT WERE SHE BELONG …..HOME EXPLORING

 7. Het is belachelijk om de Pool naar deze verkiezing te sturen. De Miss Universe organisatie is als de dood voor negatieve publiciteit en zal Eline door een zijdeur van het podium afvoeren, want deze organisatie wil in de verste verte niet met drugs geassocieerd worden.

  En je maakt die organisatie niet wijs dat Eline de Pool nooit gemerkt heeft dat haar vader en broers tot aan hun oren in de drugshandel zaten.

  Curacao had al een erbarmelijke reputatie in de miss wereld (het sturen van een zwangere miss, het sturen van een miss die in de interviewronde zegt een bank te willen overvallen) maar dit slaat werkelijk alles.

  En je kunt het de Curacaose organisatie aanrekenen, want die hebben geen enkele screening gedaan terwijl iedereen op straat wist van de foute handel en wandel van de familie de Pool die er ook weinig aan deden hun met drugshandel verkregen rijkdommen verborgen te houden met huizen als kastelen en auto’s van vele tonnen.

  Juist kandidaat missen dienen gescreend te worden omdat ze vaak uit de drugssfeer komen waar het usance is om familieleden met plastische chirurgie om te bouwen voor miss verkiezingen.

 8. “Representatief voor Curacao”, “om Curacao te vertegenwoordigen”, “om Curacao te promoten”.

  Een zeer opmerkelijk invulling door miss Curacao! Goede reclame door YdK.

 9. Ze zal straks toch van een koude kermis thuiskomen.

 10. Erger me wel vaker aan wat die Nardy Cram schrijft maar nu slaat ze de plank weer helemaal mis. Ik lach me rot om alle op- en aanmerkingen hier maar 1ding lijkt wel duidelijk.
  Het gaat er niet eens om dat de familie van Eline in de criminele/drugswereld zit (dit komt hier wel vaker voor), maar men is gewoon stikjaloers dat niet hun familie/buurmeisje/vriend gewonnen heeft. Ze presenteert het eiland precies zoals het eiland in mekaar zit.
  M.i. ziet dit meisje er veel te plastic uit om uberhaupt mee te doen aan een missverkiezing whatsoever. En uitgaande van de afgelopen 2 (3) missen, is het misschien verstandig er helemaal mee te stoppen iemand uit te zenden zodat Curaçao niet weer als lachertje de wereld overgaat.

 11. Reginald, op 08-10-2013 om 02:14 schreef: Waarom niet afwachten totdat de miss verkiezing voorbij is. Schotte is toch ook minister geworden.

  U insinueert toch niet dat meneer Schotte is omgebouwd in Cali ?

 12. Donald Trump zal dit niet apprecieren.

 13. @Nardy daar ben ik wel eens

  De miss curacao organisatie draagt de verantwoordelijkheid voor selectieproces en keuzes

 14. @reginald, het feit dat Schotte minister werd is al een schande en laten we eerlijk wezen als gevolg mogen wij allemaal 5 jaar langer werken, krijgen we allemaal extra aanslagen van de belasting en zitten we nu bij de SVB… leuk he!

 15. @Dasilva Helemaal eens met je verhaal. Bedenkt alleen dat als de organisatie is omgekocht dat ze niet in staat zullen zijn om deze Miss terug te trekken. Men zal bang zijn voor repressailles. Andersom geredeneerd:
  Omdat de organisatie deze Miss niet terug trekt WETEN WE dat de organisatie is omgekocht.

 16. Nardy, niemand beweert dat Eline de Pool betrokken was bij drugshandel. Maar ze had er wel weet van en ondernam er geen actie tegen. Sterker nog, ze rijdt in een dure Audi cabrio betaald met crimineel geld.

  En dat noem jij een rolmodel? Wat als ze in Rusland tijdens de vragenronde de vraag krijgt ‘je bent getuige van criminele handeling, wat doe je?’. Moet ze dan antwoorden ‘ik ga er een Audio cabrio van rijden’?

 17. Ja hoor, daar heb je het al!
  Het is groot nieuws in Nederland nu nog Internationaal.
  Zulke dingen doen Curacao meer kwaad dan goed.
  Mafia rules zoals altijd op Curacao.

 18. @Allen, danki voor jullie reacties, veruit de meeste heel begrijpelijk.

  Ik ken de familie de Pool dan misschien niet, maar vind NIET dat een 19-jarige verantwoordelijk kan worden gehouden voor gedragingen van haar familie, ook niet als ze een dikke wagen rijdt en maandelijks een nieuwe Iphone heeft bij wijze van spreken.

  Ondanks tegengeluiden ga ik er alsnog vanuit dat de Miss Curaçao organisatie Eline niet alleen heeft geselecteerd op schoonheid, maar ook op geschiktheid als een rolmodel. Moeten wij dan discrimineren op afkomst? De enige die we verantwoordelijk mogen houden is de organisatie, als die haar selectieproces niet netjes zou hebben uitgevoerd. Als dat zo is. Mijn mening uiteraard…

 19. Kora, heb je er wel eens over nagedacht dat je niet kunt kiezen in welke familie je geboren wordt en dat jij niet altijd iets te zeggen hebt over wat anderen doen?

 20. Dank zij de pers weet de hele wereld allang wat curacao is .En Poetin di lachT zich rot
  In Rusland is het niet anders .
  Ik vind het wel jammer dat alleen curacaoenaren er zo’n hijsha van maken . het gaat niet om cruracao of curacaoenaren , maar om het product die aanbieden.
  maxima is ook met alex getrouwd ondanks alle comotie in nederland . Dat vind nog wat.
  maibel is ook gemoeit . maar nederland leed daar niet onder ,erger nog nederland is wel een voorbeeld voor de hele wereld kan je zeggen ,Waar zijn wij in gods naam da mee bezig?onze pers onze hiele likkers onze veraders daar gaat het om .pak de vader en broers, en laat het meisje onder begeleiding van goede curacaoenaren gewoon ons eilandje representeren. Wij moeten ophouden met alleen maar het slechte nieuws van ons naar buiten brengen.Dat doet rusland ook niet . Onze mensen zoeken aandacht wat altijd schadelijk is voor ons eilandje.Waarom niet afwachten totdat de miss verkiezing voorbij is .Schotte is toch ook minister geworden .

 21. haha, ik ken geen enkele persoon in de drugswereld, tenminste voor zover ik weet.

 22. Ik vind dat ze niet moet gaa. Ik weet niet wat haar waarden en normen zijn, maar zij is geen voorbeeld voor antilliaanse kindren. Zo jong en al in aanraking met drugs, volgens mij weet zij goed wat er thuis gaande is. Echt geen voor de meiden daar. Beter blijft zij maar thuis, er zijn leukere meiden , die wel weten wat wel of niet kan.

 23. Anoniem, op 07-10-2013 om 18:02 schreef: Waarom hebben ze eigenlijk al die drugs en wapens in hun eigen huis gelegd?

  Hoeveel personen in de drugswereld kent u ?

 24. Het lijkt mij, dat een 19-jarig meisje niet kan inschatten wat ze over zich heen zal krijgen, als ze toch gaat zonder een psycholoog en is het aan de organisatie om haar tegen zichzelf in bescherming te nemen.

 25. @Nardy,

  wat een onzin!!!

 26. Waarom hebben ze eigenlijk al die drugs en wapens in hun eigen huis gelegd? Ik vind al die meisjes wel iets hebben, als je van die mis verkiezingsstijl houdt (ik eigenlijk niet). Ik vind Eline wel mooier dan Yolanda, maar allemaal vind ik ze wat teveel make-up en kitsch jurken aanhebben. Maar goed, that comes with the territory. Ik ben het eens met de persoon die het heeft over de politici/ corruptie. Verder neem ik die misverkiezingen niet zo serieus. Ik ken trouwens veel mooiere vrouwen en meisjes op het eiland die niet meedoen. Verder blijft Eline onschuldig en moet ze gewoon gaan. Curacao heeft geen goede reputatie in het buitenland, maar dat heeft niks met Eline of haar familie te maken.

 27. ‘Dit meiske is 19 jaar en doet haar best om wat te betekenen voor Curaçao.’

  Wat een onzin! Ze doet alleen mee voor eigen eer en glorie (zie haar Facebook pagina). Als ze wat wilde betekenen voor Curacao had ze haar familie al eerder bij de politie aangegeven.

  ‘Ze kan door de familie buiten alle feiten gehouden zijn.’
  Dit is nog grotere onzin. Waar is al dat geld vandaan gekomen en waar waren haar broers en vader dan steeds mee bezig? De cocaine en wapens lagen overal in het huis opgeslagen en die dure spullen die ze kreeg, de bolides waarin de familie reed en de kastelen waarin ze woonden waren van hun resraurantjes?

  Wie waren eigenlijk de juryleden die zijn omgekocht of is er met hun stembriefjes gerommeld?

 28. Eline is natuurlijk wel representatief, laten we wel wezen. Maar ach, je wil je beste beentje voorzetten en dan wil je dus geen Eline in de schijnwerpers en wel om twee redenen:
  1. Natuurlijk heeft ze van de misdaden van haar familie geweten
  2. Ze is niet mooi.

  Als ze niet om punt 1 wordt afgewezen, dan wel om punt 2. Welke onverlaat heeft Eline gekozen en Yolanda Smallegange laten gaan? Er moet wel sprake geweest zijn van onmkoping!

 29. Als ik zo de nodige reactie lees gaat het schaamrood stijgen.
  Dit meiske is 19 jaar en doet haar best om wat te betekenen voor Curaçao. Curaçao bekend maken daar in het koude Rusland.
  De vraag is natuurlijk wel, heeft zij alles geweten van die drugshandel in de familie?? Ze kan door de familie buiten alle feiten gehouden zijn. Ik gis maar even wat. Persoonlijk ken ik wat van deze gevallen. Pa in de drugswereld maar kinderen worden er buiten gehouden. Weten ook in het begin van niets, tot iemand hun gaat inlichten.
  Wie er dan ook naar Wit-rusland gaat voor die Miss verkiezing, zal voor velen nog een verrasing zijn.

 30. Kan iemand me vertellen wat een willekeurige Miss uberhaupt heeft gepresteerd om trots op te zijn? Elke land en volk bestaat uit mooie en minder mooie mensen. Dat is geen prestatie maar toeval. Niet iets om als land trots op te zijn. Of zijn we hier nog niet verder gekomen dan de bling-bling van de kraaltjes en de spiegeltjes. Get a life!

 31. Onze missen moeten representatief zijn voor het eiland. De een onbewust zwanger, de ander uit een drugs familie. Lijkt me aardig representatief. Prima afspiegeling van Curacao.

 32. @Ikke: :O!! Zooo
  Nou ik ook ben het deze keer niet eens met Nardy!!

 33. @Dasilva, Jammer dat Curacao blijkbaar wel heel veel eisen stelt aan de missen die Curacao moeten vertegenwoordigen maar tegelijk stellen we geen enkele eisen aan onze politici die ook ons eiland vertegenwoordigen en nog erger ons eiland besturen!

  De mensen die problemen hebben met Eline mogen morgen bij de overheid gaan protesteren en tevens bij elke partijgebouw op Curacao! en volgende verkiezingen niet gaan voor die snelle jongen met prive fotograaf en leuke feestjes.

 34. Pa de Pool heeft naar alle waarschijnlijkheid flink wat drugsgeld onder de tafel naar de organisatie geschoven, dus die organisatie kan nu moeilijk de Pool terugtrekken en hoopt dat ze dat zelf doet.

  Inmiddels is de miss Universe organisatie echter ook op de hoogte en die zal niet wensen dat de pers aan een van hun kandidaten vragen over drugshandel gaat stellen, dus als de Pool zich niet terugtrekt dan doet de internationale organisatie dat wel.

  Je blijft wel lachen met die missen hier (drugs, zwanger, bankovervallen…). Wanneer hebben we voor het laatst een normale miss gehad?

 35. De representatie van onze dushi Curacao door onze flamante Miss Universe Curacao staat niet ter discussie. Het staat allemaal duidelijk in de reglementen van de miss universe en aanraking van een familielid met justitie is geen reden voor diskwalificatie. Meningen kunnen verschillen, maar hou het maar simpelweg op feiten. Het is triest om te zien dat sommigen zo ver gaan om de naasten van Eline de Pool te gebruiken om hun doel te bereiken. Ga maar door, dit maakt haar overwinning alleenmaar groter.

 36. Dit geeft ze zelf aan op haar FB page…:

  Eline de Pool | Facebook
  https://www.facebook.com/miss.eline‎
  My motivation – my mom Joan de Pool – Herrera, dad, brothers, my extended and close family, special friends Monalie, Anna, Brian, Caroline, Stephan Halley …

 37. Best Nardy,

  Ook ik kan normaal gesproken je stukjes en invalshoeken erg waarderen. In dit geval echter ben ik het niet eens met je.

  Ja natuurlijk wil Eline naar Wit-Rusland. Waarschijnlijk heeft haar hele jeugd, te midden van agressie, misdaad en geweld, alleen maar in het teken gestaan van overleven door daddy’s mooiste te zijn en er zullen dan ook paarden aan te pas moeten komen om haar dan, net voor haar moment supreme, af te laten zien van de spotlights. Ik vind het dan ook geen dapper besluit van Eline, maar gewoon geen besluit.

  Het probleem zit hem hier in: Een Miss die meedoet aan een internationale miss-verkiezing vertegenwoordigt haar land, met als doel om nationale trots te creëren en als icoon daarvan iets positiefs in de samenleving te creëren (en uiteraard mode-producten te verkopen). Ook nationale sport-teams, muziekgroepen, het leger en noem maar op, zijn populair in eigen land omdat men er nationale trots uit krijgt. En die nationale trots vertaalt zich vervolgens weer in verantwoordelijkheidsgevoel, sociale controle en voedingsbodem voor onderling begrip en respect naar de mede-inwoners van dat land.

  Het volkomen gebrek hier aan (elementen van) nationale trots is de essentie van vrijwel alles wat er mis is met dit eiland. Het begint bij het volplempen van de natuur met rotzooi en eindigt bij corruptie en moord. Ieder voor zich, en niemand voor ons allen. Ikke, ikke en de rest kan stikken.

  Om nu een Miss Curacao ons land te laten vertegenwoordigen, waarvan de familie geassocieerd wordt met grootschalige drugshandel, crimineel geld en geweld, en waarvan nu al op straat de geruchten gaan dat haar verkiezing, net als haar lichaam, gekocht is door datzelfde bloedgeld, is de doodsteek voor het beetje nationale trots dat er uit een dergelijk Miss-verkiezing voort zou kunnen vloeien. Niemand zal haar nog serieus nemen, de internationale pers zal haar familie in 1 adem met het land Curacao becommentariëren, haar mede-deelnemers zullen haar links laten liggen en merken zullen zich niet met haar willen associëren.

  Niet Eline moet hier dus een besluit nemen, maar de organisatie. De organisatie moet zeggen: Onder de huidige omstandigheden is dit niet de geschikte kandidaat meer om het land Curacao in de internationale schijnwerpers te vertegenwoordigen. Hoe spijtig het ook is voor Eline, zelf. Helaas geldt in dit geval, wie met pek omgaat, wordt er mee besmeurd. Heel misschien kan ze dit, als ze echt ballen (…) heeft, nog omdraaien tot iets positiefs, maar dan moet ze publiekelijk schande spreken en afstand nemen van haar familie en hun activiteiten veroordelen.

  Maar ja, dat dappere besluit zal ze wel niet durven nemen.

 38. Wit Rusland whauw daar liggen kansen voor Curaçao goede promotie voor ons grootste en belangfrijkste export product de witte poeder. Misschien moet er maar meteen een handelsdelegatie mee dan hoeft er straks geen minister naar toe te vliegen om haar te huldigen en te feliciteren.

  Net als sinterklaas en zijn zwarte pieten de miss verkiezingen afschaffen wat een onzin.

 39. @What a shame, als er betaald is moet ze wel gaan want betaald is betaald.
  Miss nr. twee is in alle opzichten veel knapper, miss nr drie ook. Maar die hebben niet zoveel geld, denk ik.

  @Michel, op welke plaatsen heeft ze bolle plastic verstopt?

 40. Mijn persoonlijke mening hierover is, dat ik liever niet wil dat wij internationaal nog een slechtere reputatie krijgen, dan wij al hebben.

  Als je mee wilt doen met een Miss verkiezing, dan weet je al van te voren dat je persoonlijke leven en dat van je naaste omgeving onder de loep wordt genomen.
  Wij allen weten de achtergrond van de Pool, dus ook Eline.
  Sorry, maar dit had je kunnen verwachten.
  En idd het algemeen belang van het hele eiland weegt zwaarder dan die van een individu.
  Hou de eer aan jezelf en aan je familie, en trek je deelname in.

 41. Dapper besluit Eline de Pool? Ze heeft de boel bedrogen door uberhaupt mee te doen!

  In huize de Pool struikelde je over de wapens en balen drugs en werd er met geld gesmeten, en wij moeten geloven dat Eline dat niet gezien heeft en geloofde dat de hele familie hun tanden met champagne konden poetsen door hun 2 restaurantjes?

  Ze heeft bewust haar ogen gesloten voor de drugshandel in haar familie en er volop van meegeprofiteerd, met naar ik vernomen heb regelmatige reisjes naar Venezuela en Colombia voor plastische chirurgie.

  Wake up Nardy!

 42. ach, horen zien en zwijgen. beetje bijverdienen, mondje dicht, wat geld onder tafel schuiven, steekpenning hier en daar. iedereen ziet en zwijgt. corruptie, atrako,, het hoeft niet altijd iets met drugs te maken te hebben maar zo gaat dat toch hier op het eiland? nou dan. ik denk dat zij een mooi voorbeeld is van hoe een deel van de bevolking hier is en denkt. dus representatief voor dushi Korsou!. niet lullen, gewoon eerlijk voor uitkomen en trots zijn. of willen we het weer mooier doen voorkomen dan het is? erkennen dat je ziek bent is de eerste stap richting genezing.

 43. Ja, het was al wel duidelijk dat de verkiezing van deze dame niet was gebaseerd op haar kwaliteiten, maar dat het gekocht was.
  Curacao laat een hele grote kans liggen door haar af te vaardigen, en nu ook nog eens een groot reputatie risico erbij. Curacao grijp in!!. Onze reserve miss heeft alles wat je van een Miss mag verwachten. Laat haar Curacao vertegenwoordigen en gooi dat kind van de Pool eruit ! Ze verdient het niet en zal Curacao voor schut zetten.

 44. Het belang van Curacao moet zwaarder wegen dan het belang van een teener.

 45. Nardy Cramm schrijft regelmatig goede stukjes, maar nu slaat ze de plank volledig mis.

  In huize de Pool struikel je over de balen cocaine, wapens en contant geld, terwijl de hele familie in riante woningen woonde en de duurste auto’s reed. Niemand maakt mij wijs dat dat Eline de Pool niet is opgevallen. Integendeel, ze profiteerde volop mee van al deze luxe die nooit uit de opbrengsten van de matig draaiende familierestaurants betaald had kunnen worden.

  Haar toch laten deelnemen aan Miss Universe is een grote fout, want ook daar is no time bekend dat de deelneemster van Curacao weet had van grootschalige drugshandel door haar vader, broers en andere familieleden.

  En weer slaat de Miss Curacao verkiezing de plank volledig mis, waarbij ik dan nog maar voorbij ga aan de geruchten dat de verkiezing van Eline de Pool met drugsgeld van haar familie gekocht zou zijn.

 46. Weet je het blijft verbazen hoe vooral jonge mooie vrouwen zich vergapen aan foute mannen op Curacao.. Hoe fouter je als crimineel of politicus de meer en mooiere vrouwen zij aan hun zij hebben om er de grote man te spelen bij de bekende uitgangsgelegenheden.. Blijkbaar is het in om dit te doen als jonge vrouw.. Met als gevolg dat elke jongen ook graag een crimineel wil worden want dan zal hij ook een mooie vrouw krijgen.. Hierbij stel ik voor dat de vrouw de eerste steen zullen gaan werpen en afstand doen van de foute mannen. betaal maar zelf je drankje!