• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Miss Curacao 2012 en 2013 - CopyCURAÇAO – De nieuwe Miss Curaçao, Eline de Pool, mocht gister op bezoek komen in Fort Amsterdam. In bijzijn van de volledige ministerraad ontving zij felicitaties voor haar kroning tot Miss Curaçao. Eline de Pool ontving de uitnodiging van de vicepremier Etienne van der Horst.

Ze bezocht Fort Amsterdam samen met voormalig Miss Curaçao Monifa Jansen. Minister van der Horst maakte ook gebruik van de gelegenheid om Monifa Jansen te bedanken voor haar inzet als Miss Curaçao.

ministerraad en missen

11 reacties op “Ministerraad feliciteert nieuwe Miss Curaçao”

 1. Welke minister gaat met haar mee naar Rusland? Stanley Palm?

 2. @ ED,

  dat is de Minister van Volksgezondheid en teven als hij geen politiek bedrijft Arts

 3. Je zou, afgaande op het nieuws inzake de grootschalige drugshandel van haar familie, nu de vraag kunnen stellen “vanwaar deze hartelijke ontvangst”?

  Terzijde, Armin Verschoef: ik mis ook de bijdragen van Arthur Donker, maar of hij zou lachen in dit geval? (eerder “grimlachen”).

 4. @Armin, Ach ja de fotograaf van onze ex-minpres (die zelf in de gevangenis hoort te zitten) loopt ook overal de populaire jongen uit te hangen.. Niemand echter die hem de waarheid durft te zeggen

 5. @Armin Verschoef, ze is de kleindochter van…

 6. Het zou grappig zijn als Eline de Pool tijdens de interviewronde de vraag krijgt wat ze vind van de aanpak van de drugshandel en dat zij dan ongetwijfeld komt met het cliche antwoord dat het vaak de enige manier is voor mensen om uit de armoede te komen.

  Met dan achter haar op het scherm geprojecteerd foto’s van de gigantische villas en limousines van haar familie.

 7. Zoals vandaag in de Curacaose kranten bekend is geworden zijn zaterdag vele familieleden van de Pool aangehouden wegens drugshandel. Dat na een een levensgevaarlijke achtervolging en invallen in huizen van de familie waar vele drugs en drugsgerelateerde artikelen zijn aangetroffen.

  Er was in de gemeenschap al langer twijfel over de familie de Pool, die zich voortbewoog in auto’s ter waarde van honderdduizenden guldens en over meerdere uiterst luxueuze huizen beschikte. Dat de organisatie van Miss Curacao dit over het hoofd heeft gezien mag ze zwaar aangerekend worden, want dit nieuws heeft natuurlijk inmiddels ook de organisatie van Miss Universe en de wereldpers bereikt.

  Van de andere kant geven de missen die de Miss Curacao organisatie naar buitenlandse miss verkiezingen stuurt wel goed onze lokale cultuur weer:
  – we hadden een miss die zwanger bleek te zijn (tienerzwangerschappen);
  – we hebben een miss die met haar familie in de drugshandel zit (criminaliteit).

  En dan heb ik het nog niet eens over de domheid van de missen die tijdens de interviews aangaven een bank te willen overvallen en een voorkeur voor perverse sex te hebben.

  Mis poes!

  Arthur Donker heeft wederom gelijk, je blijft lachen op deze klip.

 8. Geweldig, leuk en belangrijk; weer op de foto voor het plakboek. maar ondertussen hebben mijn kinderen, en met hun, vele andere kinderen nog steeds niet alle school boeken.
  Welke minister of politieke wil daarvoor op de foto om de verantwoordelijkheid op zich te nemen?
  Niet allemaal tegelijk graag!

 9. Hypocriet zooitje: tegelijkertijd een manifestatie van homo’s onmogelijk maken door idiote rigide maatregelen af te dwingen. Curacao heeft zich in het rijtje Rusland en Roemenië geschaard door met zulke dictatoriale maatregelen het beginsel van non-discriminatie uit de Gronwet zo respectloos te negeren, alsmede de vrijheid van meningsuiting en betoging de grond in te trappen. Ondertussen wel deze “winnares” van een vleeskeuring “eren”.

  Prima PR van echte YdK!

 10. Wie is die terreinknecht aan de linkerkant met z’n dikke pens ? Heeft zeker z’n outfit bij de Zeeman gekocht. Schaamteloosheid voor alles op Curacao.

 11. Lekker belangrijk. Zonde van hun duurbetaalde tijd!