DrieDubbel Cabaret thumbCURAÇAO – Een trio cabaretiers, Roel C. Verburg, Edo Berger en Jasper Smit, staat 4 oktober in theater Brakkeput Mei Mei. De heren brengen gezamenlijk het programma ‘DrieDubbel Cabaret’. Zet je schrap voor een avond vol scherpe humor en muziek.

Roel C. Verburg begeleidt zichzelf op gitaar. Eerder stond hij op festivals als Mysteryland, Zwarte Cross en Lowlands. Voor veel cabaretiers is een liedje een rustpunt in de voorstelling, maar Verburg voorziet ook zijn liedjes van een hoge grapdichtheid. Hij vindt zichzelf een slechte MC, maar scoorde een kwart miljoen views op YouTube toen hij dat onderstreepte in ‘De Slechtste Rapper Van De Straat’. Verburg is beter te spreken over zijn prestaties in bed.

Muzikale column
Edo Berger is cabaretier en stand-up comedian. Hij won in 2008 het Rabo Camuz Kleinkunstfestival en in 2010 het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival. Hij heeft een wekelijkse muzikale column op het Nederlandse radiostation Q-Music, samen met collega Jasper Smit. Ook Smit komt mee naar het eiland en zingt liedjes over hele dikke vrienden, gemiste bussen, chocola en de omgang met je ex. Omdat dat volgens hem heel belangrijk is. Momenteel speelt hij zijn eerste soloprogramma ‘Dag met je handje’. Daarmee haalde hij de finale van het Parkstad cabaretfestival.

Informatie
Je kunt vanaf nu kaarten online bestellen via de website van Shout Producties. Tickets zijn eveneens verkrijgbaar bij Bruna, Albert Heijn Zeelandia en van den Tweel Supermarkt Jan Thiel. Op 4 oktober om 20.00 zijn de heren te zien Brakkeput Mei Mei. Behalve tickets bestellen, kun je ook toegangskaarten winnen. Van maandag tot en met donderdag staat op Versgeperst.com wat je moet doen om tickets voor DrieDubbel Cabaret te winnen.

www.versgeperst.com