• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

monifa jansenCURAÇAO – Miss Universe Curaçao van 2011 Monifa Jansen heeft er geen moeite mee haar kroon over te dragen aan de nieuwe Miss Universe Eline de Pool. Dat zegt ze tegenover Radio Hoyer 2. Volgens Jansen heeft De Pool alles in zich om het eiland op de juiste manier te vertegenwoordigen in Rusland tijdens de Miss Universe-verkiezing.

Monifa, die ‘nog wel een bank wilde beroven voordat de wereld vergaat’, adviseert Eline altijd zichzelf te blijven en zeker van zichzelf te zijn. “Wees altijd beter dan jezelf en loop in plaats van twee stappen, vier stappen,” aldus Monifa.

Ze vertelt hoe ze zich voelt nu ze haar kroon heeft overgedragen.

4 reacties op “Monifa Jansen zwaait af als Miss Universe”

 1. Ze heeft toevallig wel een VWO diploma op zak. Dat kunnen er weinigen zeggen hier op de site met hun altijd afkrakende comments… Steek jullie energie eens in iets positiefs!!!

 2. Hopelijk nu iemand die niet zoveel aan haar lichaam heeft laten doen

 3. Quote: “mensen denken dat ik dom ben….misschien ben ik dat wel”
  Dat geeft het niveau aan wat je moet hebben om Miss Curacao te worden. Daarnaast moet je een hete aardappel in je keel hebben om toch interessant over te komen en heel veel Engelse woorden uitkramen om het gebrek aan ABN te verhullen, en daarmee ook enige opleiding.Wat een enorm leeghoofd die griet !

 4. Duidelijk een dame die meer geheugencapaciteit in haar Blackberry en iPhone heeft zittten waarmee ze 24 uur per dag actief is dan in haar hoofd.

  Verder komt ze stuitend arrogant over, met het overdadig gebruik van Engelse termen om toch vooral interessant over te komen en haar gebrek aan inhoud te verbergen.

  En dan vergeet ik maar even haar onzinnige antwoord van de bank die ze wilde overvallen.

  O ja, en van de hoeveelheid makeup die ze draagt kun je een middelgroot huis van plamuur voorzien.