camera fotoCURACAO – Wegens succes verlengd: de Curaçao Footprint Foundation dit jaar opnieuw de workshop natuurfotografie. Speciaal voor natuurliefhebbers die graag fotograferen met allerlei types digitale camera’s en die de beste tips voor de mooiste natuurfoto’s willen krijgen.

De eerste workshop natuurfotografie is in oktober 2012 gehouden en heeft geresulteerd in de natuurfotografiegroep Photographus Naturalis Humanoid. De startdatum van de nieuwe cursus is woensdag 2 oktober van 18.00 tot 20.30 uur. Docent is Leon Pors. De kosten bedragen 295 gulden per persoon inclusief materiaal, consumptie en exclusief OB. Het bedrag is in twee termijnen te betalen. Voor meer informatie en inschrijving kun je terecht op de website.

Zes sessies
De workshop bestaat uit drie theoretische sessies en drie foto-excursies naar verschillende natuurgebieden op het eiland. Daarbij wordt geoefend met het fotograferen op diverse momenten van de dag en worden verschillende onderwerpen belicht met de daarbij behorende tips en tricks. Extra fotografiesessies zijn optioneel en worden in samenspraak met de groep uitgevoerd.

www.versgeperst.com