DroomCURAÇAO – Van het Droomboek dat sinds donderdagmiddag verkrijgbaar is waren er vrijdag rond het middaguur al ruim 131 duizend opgehaald. Dat is twintig procent van de 651 duizend Droomboeken die bij de boekhandels liggen, zegt een woordvoerder van het Nationaal Comité Inhuldiging vandaag.

In de eerste oplage zijn een miljoen boeken gedrukt, maar nog niet alle boeken liggen bij de handels. De woordvoerder kon nog niet aangeven hoe vaak het boek al is gedownload.

Alle huishoudens
Alle 7,5 miljoen Nederlandse huishoudens mogen een exemplaar van het boek ophalen. Zij kregen daarvoor vorige week een bon opgestuurd. De bon is niet overal aangekomen, daarom kan via de website mijndroomvooronsland.nl alsnog een bon worden aangevraagd.

Bijgedrukt
Als meer dan een miljoen huishoudens het Droomboek willen, wordt het boek in oktober bijgedrukt. Het Droomboek is een initiatief van het inhuldigingscomité en heeft als motto ‘Mijn droom voor ons land, inspiratie voor onze koning’. Ruim 6500 Nederlanders stuurden een bijdrage in. In het boek zijn uiteindelijk driehonderd dromen terechtgekomen, geselecteerd door een jury van bekende Nederlanders.

© Novum

2 reacties op “Al 131 duizend Droomboeken opgehaald”

  1. Ach Yvonne,
    Denk dat er in het boek een droom aanwezig is waar jij ook wat aan hebt. Bijzonder inspirerend allemaal.

  2. Wij willen het niet in onze boekenkast hebben en daarom zijn er 6 extra weg te geven.