• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

DroomCURAÇAO – Alle huishoudens op Curacao kunnen vanaf morgen hun Droomboek gaan ophalen. Het eerste exemplaar wordt dan aangeboden aan koning Willem Alexander op Paleis Het Loo. Het idee van het Droomboek ontstond rond de inhuldiging van de koning. Dat meldt Radio Hoyer 2.

Het Nationaal Comité Inhuldiging riep mensen op om hun droom in te zenden. Dat heeft geresulteerd in een boek met meer dan 300 dromen van mensen uit het hele Koninkrijk. Van de Caribische eilanden zijn tien dromen geplaats, waarvan vier van Curacao.

Waardebon
De afgelopen weken hebben alle huishoudens op Curacao een waardebon in de brievenbus gehad, waarmee een droomboek kan worden opgehaald. Mensen die geen waardebon hebben gehad, kunnen bij de postkantoren een verzoek doen om alsnog een waardebon te krijgen.

Mavis Albertina is lid van het Nationaal Comité Inhuldiging namen het Caribisch deel van het Koninkrijk. Ze legt uit wanneer en hoe het idee van het Droomboek is ontstaan.

12 reacties op “Droomboek vanaf morgen af te halen”

 1. Ik heb al een boek, dus met deze ga ik barbecuen.

 2. Ik heb alleen op 1 adres een waardebon ontvangen en voordat iedereen mij opeet, nee ik was niet van plan om twee boeken te gaan halen.
  Maar het is wel apart, adres cas cora waardebon en adres sta. rosa niet.

 3. Ik heb er zelfs 2 ontvangen. Dussssss

 4. Niets gezien, maar ik zal wel door blijven dromen, net zo als dat de schoolboeken misschien nog dit jaar komen. En misschien is het een droom, maar kan Asjes iets laten weten over de schoolboeken?

 5. Dacht al zou het aan mij liggen ??? Geen waardebon ontvangen dus.
  Maar de waardebonnen moeten waarschijnlijk nog gedrukt worden…..

 6. geen waardebon

  maar

  waarisdebon

 7. Waardebon? Ik heb niks gezien.

 8. Waardebon?? Waar???

 9. Goh…vreemd. de hele straat heeft geen bon ontvangen ?!?!
  Hoe zou dat toch kunnen

 10. Niks geen waardebon ontvangen dus niet alle huishoudens en ik ben gekke henki niet om dan ook nog eens naar een postkantoor te gaan. Nee, mevr. Albertina, het is goed waardeloos zoals al werd vermoed.

 11. (oeps te snel op versturen)
  Mijn droom was dat de zaken op Curaçao beter zouden worden geregeld maar die droom heeft het niet gehaald.

 12. Geen waardebon gezien in de afgelopen weken. Zal iemand wel weer vergeten zijn te bezorgen (maar is wel betaald voor het bezorgen natuurlijk).