• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PWF thumb 2013CURACAO – Bij Hemingway is door het Prinses Wilhelmina Fonds (PWF) het startsein gegeven voor de jaarlijkse collectemaand van de stichting. PWF zet zich in voor de bestrijding van kanker. Het motto dit jaar is ‘Ik geef met liefde… En jij?’. Zangeres Izaline Calister verleent haar medewerking aan het project.

Gedurende de maand september gaan collectanten langs de deuren om mensen om een bijdrage te vragen. Ze zijn allemaal in het bezit van een bewijs dat ze daadwerkelijk collectant zijn van de PWF. Directeur van de Maduro & Curiel’s Bank (MCB) Michael de Sola deed de eerste donatie namens de bank. Hij kondigde aan dat MCB een gulden doneert aan het PWF voor elke ‘like’ die het PWF krijgt op Facebook.

PWF

6 reacties op “Collectemaand Prinses Wilhelmina Fonds afgetrapt”

 1. Opmerker. Ik wil U hierbij uitnodigen om a.s. zaterdag 7 september even te komen kijken bij de Prinses Wilhelmina Fonds te Scharlooweg 52. Van 10.00 am tot 4.00 pm hebben we een Open House georganiseerd waar iedereen kan zien wat we zo allemaal doen en ook hun vragen stellen. Ik hoop dat u van deze gelegenheid gebruikt maakt. Anders kunt u ten alle tijden bij ons op kantoor inlichtingen inwinnen.

 2. Ik ben het meer dan 100% met opmerker 2 eens, en ik ga mijn tijd niet verspillen om te reageren op opmerker en opmerker 3, zoals de waard is vertrouwd hij zijn gast…

  Ik ben juist super trots op alle mensen die met zooo veel liefde, tijd in het PWF stoppen en ik ben elke sponsor meer dan dankbaar. Ga zo door pwf!!!

 3. #opmerker2
  Waar kan ik het jaarverslag van het PWF vinden? Misschien kunt u mij die inlichting geven. Heb via Google gezocht maar kan daar niets vinden dat slaat op een jaarverslag. De reden dat ik dit ter sprake breng is o.a. de laatste zin “Kankeronderzoek moet gebeuren, maar er zou wel beter overleg kunnen zijn met andere instellingen die hetzelfde onderzoek doen.”
  Dat KWF Nederland is weet ik echt wel.

 4. Opmerker heeft gelijk, ik geef niets meer aan goede doelen omdat ik ze niet vertrouw. In Nedeland heeft een dergelijke organisatie recent tonnen aan de directie uitgekeerd en miljoenen aan reizen besteed.

  En op een klein eiland met kleinere organisaties is de kans op fraude nog groter, omdat er geen interne controle s.

  Nee, ik koop nog geen carwashkaartje meer.

 5. Waarom wordt de reaktie van de eerste opmerker geplaatst vraag ik mij af. Deze persoon heeft het over het KWF terwijl het artikel over het PWF gaat. KWF is Nederland beste man of vrouw en PWF is Curacao. Daarbij komt nog dat het KWF een miljoenenbedrijf is met subsidies van de overheid. Het PWF moet al het geld dat nodig is voor de hulp zelf bij elkaar sprokkelen. Een jaarverslag wordt ook elk jaar netjes gemaakt dus dat is ook gelijk uit de wereld geholpen. Ga eerst eens wat inlichtingen inwinnen voordat je wat plaatst.

 6. Wanneer komt het KWF eens met een duidelijk jaarverslag en dan bedoel ik een verslag met een specificatie waar de ontvangen centjes naar toe gaan? En waarvoor!
  Voor de zoveelste keer is gebleken dat er gelden op slinkse wijze verdwijnen.
  Een stichting is niet verplicht om “alles aan de grote klok te hangen” maar de goedgeefse burger heeft wel het recht om te weten waar de bijdrage naar toe gaat. “Directeurs top salarissen” vallen daar m.i. niet onder.
  Kankeronderzoek moet gebeuren, maar er zou wel beter overleg kunnen zijn met andere instellingen die hetzelfde onderzoek doen.