• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CNSJCURACAO – De tweede avond van het Curaçao North Sea Jazz Festival bevatte genoeg talentvolle artiesten zoals Paul Anka, Los Lobos en Luis Miguel. Icoon Prince stal de show en deed zijn reputatie als live-act eer aan. De zanger en zijn band The New Generation speelde ruim 2,5 uur lang.

cnsj 2013
De vierde editie van het festival werd geopend door de Curaçaoënaars Pernell Saturnino & Friends featuring Miguel Zenon, gevolgd door Paul Anka. Esparanza Spalding warmde ondertussen de Sir Duke Stage op met haar Radio Music Society en basgitaar. Verder zetten harpenist Edmar Casteneda, Kizzy McHugh, de heren van Los Lobos, Edmar Castaneda en Sherry Dyanne hun beste beentje voor. Ook The Roots en Christian McBride kregen het publiek mee.

Hits
Maar ja, zet meerdere miljonairs aan een tafel en er is er eentje het rijkst. Dat was Prince. De aanvankelijke ‘verrassingsact’, die later als vervanger van Usher gepresenteerd werd, plaagde het publiek door zijn hits voor op het laatst te bewaren en de bezoekers in verwarring door elke keer te zeggen dat hij er vandoor moest. Het had het gewenste effect: het publiek at uit zijn hand. Prince kwam zes keer terug voor een toegift en bij de zesde keer riep hij dan ook hard “Seriously?”. Hij kon er zelf geen genoeg van krijgen, laat staan het publiek.

kizzy mchugh
Foto’s: Aruna Jhagru

3 reacties op “Prince vult 2,5 uur met zes toegiften”

  1. BOMBOKLAD, koest. Terug onder de boom jij. Niet schrijven; dat kan je niet. In geen enkele taal overigens…

  2. edwin en wei moeten gloven dat jij ze allemaal gezien hept !! no way edwin !!

  3. Applaus voor Gregory Elias, die dit alles mogelijk heeft gemaakt.

    Entreeprijzen van bijna 200 dollar per avond zijn erg hoog, maar je krijgt dan ook topartiesten die een geweldige show weggeven.Echt, ALLE optredens waren geweldig.