cnsj publiek thumbCURAÇAO – Het eiland draait dit hele weekend weer om Curacao North Sea Jazz Festival. De Curaçaose Kris Berry opende de vierde editie van het festival. Bezoekers van het festival hadden zich trouw verzameld bij de Etta James Stage, totdat het gitaargeweld van Toto losbrak op de main stage.
kris berry & fans
Dit jaar heeft de organisatie ook de gouwe ouwe Diana Ross uit de kast getrokken die geheel in stijl – glitterjurken en jassen met veren welteverstaan – haar hits ten gehore bracht. Sterren als Raphael Saadiq en Sabrina Starke bleven zeker niet achter en zorgde voor heel wat voetjes van de vloer op de Sir Duke Stage en de gloednieuwe Etta James Stage. Maar ook de Celia Stage deed niet onder aan de andere podiums, met talentvolle artiesten als Herbie Hancock, Oumou Sangare en de ‘Empress of Soul’ Gladys Knight.

Knaller
De echte knaller was Marc Anthony. De salsakoning scoorde goed bij het publiek met zijn bekende hits en danspasjes. Ook zijn open blouse liet menig vrouwelijk bezoeker gillen. De avond werd afgesloten door soulzangeres Erykah Badu. Ze liet het publiek een half uur wachten voordat ze het podium besteeg, maar dat mocht de pret niet drukken.

marc anthony
Foto’s: Aruna Jhagru

6 reacties op “CNSJ knallend begonnen”

 1. @ edgar…

  De ticketprijzen worden juist zo gehanteerd dat juist niet jan en alleman zich kan veroorloven om naar cnsjf te gaan. Hierdoor krijg je meteen een veel gerafineerder publiek en voorkom je een hoop ongewenst gedrag en perikelen…..het is niet zomaar dat dit festival een succes is. Je publiek selecteren is 1 vd belangrijkste punten voor het behalen van succes!

  Dussss…..gewoon een beetje meer doorsparen!

 2. Edgar, je kunt je natuurlijk tegen ruime betaling laten bezwangeren zoals Xiohenne Renita.

 3. Zou er graag naartoe gaan, maar dit soort ticketprijzen kan ik mij niet veroorloven. Een avondje met z’n tweëen komt op een kleine 1000 NAF en verdubbel dit maar wanneer je 2 avonden gaat.
  Je krijgt er een hoop voor terug, maar voor velen gewoon ver en ver boven hetgeen ze kunnen besteden.
  Wellicht dat de organisatie nog een manier kan vinden om het festival toegankelijker te maken voor een veel grotere groep. Dan kunnen de prijzen fors omlaag en is de spin off nog wat groter

 4. Allemaal heel leuk maar door NSJ heb ik geen Polar meer!

 5. nou nou …. beetje genuanceerder …. niet heel het eiland loopt plat voor cnsjf …. volgens mij zijn er nog steeds 145000 mensen die niet gingen …. !
  Met zo een begin van je artikel doe je afbreuk aan de mensen die niet zijn gegaan.
  Wel leuk concert trouwens …

  gr.

 6. Wat een ongeloofelijk neerbuigende omschrijving van Diana Ross! Een legende die door een trutjuf van Versgeperst wordt neergezet als gouwe ouwe, en verder niets. Nee, Marc Anthony was echt de knaller, hoor. Bah!!