• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Miss Curacao Xiohenne RenitaCURAÇAO – Miss Curaçao Xiohenne Renita is zwanger en doet niet mee aan de Miss Supranational-wedstrijd volgende week in het Wit-Russische Minsk. Dat meldt globalbeauties.com. Ze deed woensdagavond al de wenkbrauwen fronsen door haar zichtbare buikje.

Officials van de Supranational-wedstrijd overtuigden de negentienjarige om een zwangerschapstest te doen. Het resultaat was positief. Aanvankelijk was ze erg geschokt, omdat ze het niet wist. Ze vliegt vandaag terug richting het eiland.

miss curacao

92 reacties op “Miss Curaçao zwanger, niet bij Supranational”

 1. @ Roberto. Hoewel de Curacaose mannen in het algemeen spreken, moeten er Curacaose vrouwen zijn die wel weten wat “houden van” betekent. Het is wel frappant, dat de mening van de Curacaose man veelgehoord is. Ook daarom vind ik, dat je te hovaardig en te ideaal en te utopisch over de Curacaose vrouw c.q. haar uitvoering en uiting van de liefde. Dat we niets zonder Curacaose vrouwen zouden kunnen bestrijd ik mede namens andere reaguurders, die de bekende alternatieven al hebben genoemd. Daarom is het eventueel beter om te zeggen, dat we niets zonder vrouwen kunnen want daarvoor zou ik zo gauw geen alternatief zoogdier weten. Hoe je het ook wendt of keert, het zal je niet lukken om het blazoen van de Curacaose vrouw op te vijzelen, maar gelukkig erken je al wel, dat die de bekende speld in de hooiberg is en die je met een lantaarntje moet zoeken en dat is OVERDAG al moeilijk genoeg dus vergeet die moeite in het duister.

 2. ZORRO. Je moet beginnen uit te gaan van het feit, dat ik enorme belangstelling en zoals je zei, veel lofrede heb voor Curacaose vrouwen. Dat klopt. Maar je je moet allereerst het verschil zien tussen “lof” en “vleierij”. Vleierij wordt gedefinieerd als onechte, onoprechte, of zelfs als overdreven lof, waarbij de vleier meestal eigenbelang bij heeft. Dus met gekunstelde prijzende woorden en/of pluimstrijkerij, met het doel de gunst van de ander te winnen. Of de vleier probeert hiermee te bereiken dat de desbetreffende persoon zich verplicht voelt tegenover hem. Vleiers worden dus door hebzucht gedreven. NO ZORRO, zo ben ik niet. Ik weet en ken de waarde van Curacaose vrouw. Deze vrouwen verdienen een heel ander lof, lof omdat zij bescheiden zijn. Geen gevoel van superioriteit. Zij verdienen lof voor hun prestaties in het dagelijkse leven. Deze eigenschappen bouwen zowel de gever (vrouw) als de ontvanger (man) op. Kan ook vice à versa zijn. Zulke vrouwen verdienen heilzame prijzende woorden en vooral waardering.Maar een hartig prijzende woord krijgen deze vrouwen (meestal) niet. Curacaose vrouwen waaien zichzelf geen lof toe zoals vrouw uit andere landen.Vergeet niet dat: EIGEN LOF STINKT. Het verwerven van eigen lof is niet de drijfveer van de Curacaose vrouw. Is het niet passend dat op het eind van een prachtig concert de aanwezige gasten opstaan en een luid en steeds opwellende applaus laten horen??? Een bekend orkest dirigent zei eens na zo’n daverend applaus tegen de aanwezigen: U WEET HET, ZONDER U KAN IK NIETS DOEN. Prachtig is dat. Dus ZORRO, weet dat: wij mannen kunnen Niets, totaal NIETS kunnen doen zonder onze Curacaose vrouwen. YEAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH.

 3. JASON. Tja JASON, het leven gaat niet alleen over “ROZEN”, maar ook over “DISTELS EN DOORNS. Er zijn werkelijk vrouwen, zoals jezelf hebt opgemerkt, die soms in zee gaan met verkeerde mannen. Dat klopt. Een liefdevolle vrouw/vriendin is iemand die genegenhied en liefde voor je heeft. Iemand die jou door dik en dun trouw blijft en ondersteunt. Iemand die niet alleen goede, maar ook slechte tijden met je deelt. Iemand met wie als je problemen hebt, altijd bereid is naar je te luisteren. Iemand die altijd klaar staat voor jou in tijd van nood. Je hebt ook van die (liefdes) vriendinnen die, als je in de knoei komt te zitten zeggen: ik heb het wel zien aankomen, maar ik durfde het niet tegen je te zeggen. ,Maar als een “werkelijke” (liefdes) vriendin ziet dat je de verkeerde kant opgaat, zal ze proberen jou te waarschuwen voor het te laat is. Ze doet haar best voor je. Maar JASON, nogmaals, de tijden zijn veranderd. Zulke goede vrouwen moet je OVERDAG zoeken, met een aangestoken verlichtende lamp in je handen. Zo moeilijk en zeldzaam zijn ze te vinden. Net zoals het zoeken naar goudklompjes, veel geduld en vooral, goed uitkijken. Het enigste wat jij en anderen (als je nog jong bent) kan doen is: pas goed op je eigen. Wees waakzaam, alert, Nogmaals, de tijden zijn veranderd. Het is een ultra gevaarlijke tijd voor jongeren. Let op wie je vertrouwt. En denk vooral hieraan: VROUWENSTREKEN ZIJN MEER DAN MANNENKRACHT.
  Een vrouw kan je slaan, zónder je aan te raken. Een vrouw kan je onvoorstelbare pijn en lijden laten ondergaan. Maar JASON, THAT’S THE NAME OF THE GAME. Aiaiaiaiaiaiai

 4. @ Roberto. Naar wat ik heb gehoord dateert je mening over Curacaose vrouwen uit de oude doos en zelfs zodanig oud, dat jij nog geboren moest worden. Vooral je meer dan overdreven lofrede over de Curacaose vrouw maakt mij erg achterdochtig.

 5. @roberto, veel vrouwen van curacao zijn single mommies.. gaan liever met bad guys die hun alleen kids geven en verder niets.. normale mannen zien ze niet staan..
  Ook staan ze niet bekend om liefdevolle vrouwen maar vrouwen die liever met badgays gaan en dan gaan klagen dat er geen goede mannen zijn.. Ze voelen zich ook superieur aan vrouwen uit de regio..

 6. Kinderen zoals die van Xiohenne, verwekt op d’r 18e wellicht in ruil voor 2 belkaartjes, groeien op voor galg en rad zonder harmonieus gezin dat zichzelf kan bedruipen.

  Ik denk dat de kans daarom groot is dat we de zoon van Xiohenne in 2030 op de voorpagina van de Vigilante gaan tegenkomen.

  En natuurlijk betaalt de maatschappij de heel dure rekening van die 2 belkaartjes.

 7. JUANITO. Hahahaha, je bent een grappemaker. Nu begrijp ik het.

  ZORRO. Ik kan je wel zeggen: Curacaose vrouwen zijn (misschien waren) “MASTERS” in het tonen van liefde.Ik weet niet hoe het nu is. Hun liefde is niet iets dat wij facultatief kunnen noemen. Neen,hun liefde is niet iets dat zij alleen tonen wanneer het hun uitkomt. Hun liefde kan ook onvoorwaardelijk, zonder voorbehehoud zijn. Curacaose vrouwen houden van liefde geven, maar ook van liefde nemen. Dus een kwestie van: TOMA Y DAME, zoals Ricardo Rey en Bobby Cruz zongen.Hun liefde is een uit hun hart komend hoedanigheid. Tja, het kan ook zijn dat de liefde van sommige Curacaose vrouwen te zijner tijd kan verkoelen. Risico van het vak hè. En generaties volgen mekaar snel op. Maar enige jaren geleden was de vroegere liefde dus efficient. De liefde van Curacaose vrouwen is tender, zacht, lief, met passie. Hun liefde is een liefde van de edelste vorm, als een zeldzame edelsteen. Een onzelfzuchtige liefde die door beginselen wordt geleid en/of beheerst. Dus ZORRO, daarom kan een échte dankbare Curacaose man zeggen over de gegeven en de ontvangen Curacaose vrouwenliefde: DUSHI JIU. DUSHI MAMI.SUAVE MAMITA………………………..

 8. @ Philippe Maaskant. Zou het niet beter zijn als mensen zelf nadachten in plaats van zich te baseren op oude boeken en zich op het leven hier focussen ipv op het “hiernamaals”?

  Dat impliceerde mijn antwoord al. Het is nu eenmaal zo, dat de kerkelijke voorgangers ons geven te verstaan om alleen te geloven en vooral niet na te denken. Je kan verwachten, dat sommigen dat blindelings doen en anderen niet. Gelukkig voor de kerk is het op Curacao nog vruchtbare grond en nog lang niet zo ver als in Nederland en andere landen met de kerkelijke leegloop.

 9. Vind het wel erg dat steeds (vooral vrouwen) op FB schrijven dat het een zegen is. Natuurlijk is een baby een zegen, maar niet wanneer je 19 bent en nog geen (gedegen) opleiding achter de rug heb,, nog een hele leven voor je hebt en dit niet had gepland. Wat naief allemaaal.

  En wie wordt de dupe hiervan, het kindje! Er zijn al een heleboel tienermoeders op Curcao.

 10. Een opvoeding van een mens wordt bepaald door thuis en de omgeving.
  Zij is duidelijk slachtoffer van wat er heerst zou8den wij nieteerst naat onszelf moeten kijken alvorens klaar te staan met oordelen en vooroordelen ?
  Wij allemaal zijn afterall debit aan alle misstanden in onze maatschappij.
  Stop met small talk en laat dit aanleiding zijn tot een collectieve aanpak van de mistanden die er heersen. nogmaals wij met z’n allen zijn schuldig aan de mistanden die heersen op Curacao. Hoe te helpen ? Door bijv wettelijke verplichtingen na te komen (belasting afdragen etc)
  En pls help deze schoonheid door deze moelijke tijden heen te komen in de ruimste zins des woords. Wij met z’n allen zijn echt geen beter mens dan zij is.
  Wij met zijn allen begaan fouten en hoeven niet de grond gelijk gemaakt te worden.
  Probeer altijd van de nood een deugd te maken .
  het begint om van elkaar te leren houden als een volk. i.pv. elkaar af te maken v oor elke wisje wasje. United we stand divided we fall
  One love one people dat is het moraal van het verhaal.
  YDK kuminsa stima otro

 11. @zorro..” Overigens heb ik bewondering voor mensen die onvoorwaardelijk in God kunnen geloven en dat Gods woord niet met ratio gelezen moet worden.”

  Zou het niet beter zijn als mensen zelf nadachten in plaats van zich te baseren op oude boeken en zich op het leven hier focussen ipv op het “hiernamaals”?

  Er zijn toch wel signalen dat het vaderschap e/o moederschap op Curacao niet optimaal wordt ingevuld. Zie Unicef rapport:

  “When there is a lot of abuse in a household, the Child Protection Service. …. investigates cases. …. serves about 1,400 children annually, of which 200 to 300 are removed from their homes and treated at the care centre.”

 12. @Zorro, Bingo.. daarom nemen we een vrouw uit colombia of santo domingo.. en zijn er heel veel single vrouwen op curacao.. ra ra ra ra

 13. VITO, op 04-09-2013 om 06:16 schreef: Zelfs wijlen prins Bernhard is aangevallen voor zijn escapades en curruptie in het verleden.

  Niet genoeg. 🙂

  (ook al heb ik ‘m een paar keer ‘n handje gegeven in de jaren ’90)

 14. @ Roberto. Wie zeg je dat zij geen bekwame liefdevolle aandachtschenkende en behulpzame moeder vrouw en echtgenote zal zijn????

  Zonder ter sprake te brengen wat de euvels van de Curacaose man zijn is mij heel vaak ter ore gekomen, dat de Curacaose man van mening is, dat de Curacaose vrouw niet weet van “houden van” is. Waarop baseren ze dat en is dat te onderschrijven?

 15. @ shalahlah. niet in mensen die mij gekke dingen komen zeggen want nergens in de bijbel staat geschreven dat je geen kinderen mag krijgen

  Wie zou dat durven beweren? Wat een dooddoener. Als we alles wat niet in de Bijbel staat ook moeten opschrijven komen er nog wel een paar Bijbels bij. In de loop der eeuwen is het maatschappelijk aanvaardbare ontstaan dat deels in wetgeving is vervat. Jouw Bijbel en het geloof daarin heeft de tand des tijds beslist niet doorstaan en is veel achterhaald. Overigens heb ik bewondering voor mensen die onvoorwaardelijk in God kunnen geloven en dat Gods woord niet met ratio gelezen moet worden.

 16. @Roberto, Grappig dat je dit zegt:

  NEVER JUDGE A BOOK BY IT’S COVER.

  Dat is juist het probleem met deze missen shows.. het gaat enkel om uiterlijk! niet om innerlijk en intelligentie.. en omdat Curacao alleen op uiterlijk selecteerd (blijkbaar mogen donkere ydk met een afro bv niet meedoen) sturen wij de laatste jaren niet al te slimme dames.. die of zwanger zijn, geen goed engels kunnen of rare dingen zeggen tijdens de vragen rond..

 17. JUANITO. Wij als mensen moeten nooit het “schijnbaar” van iemand onderschatten, hoe onbeduidend het ook mag “lijken”. Mensen onderschatten het vermogen, maar het potenciële is er wel. En daar moeten wij naar kijken.Mensen zijn bereid omstandigheden te onderschatten en accepteren omstandigheden die zij voorheen als vreemd zouden hebben beschouwd FOUT. Onderschat en geringschat niets en niemand, zelfs niet het gevaar. Onderschat niemands bekwaamheid.Iemand kan zijn kennis en bekwaamheid plotseling in praktijk brengen, terwijl hij/zij deze eigenschappen lang verborgen heeft weten te houden. Bewust of zelfs onbewust. Hij kan zijn kennis en wijsheid en zelfs zijn verantwoordelijk plotseling ontwikkelen en in praktijk brengen.Hij/zij kan nieuwe ideeën associeren en toepassen met wat hij/zij al heeft en weet. Wie zegt dat deze miss geen bekwame moeder en huisvrouw kan zijn? Wie zegt jou dat zij niet hooggewaardeerd zal worden? Wie zegt jou dat zij geen echtgenoot kan vinden die haar volkomen kan en zal vertrouwen en beminnen, en dat zij gedurende haar hele leven goede dingen voor haar echtgenoot zal doen? Wie zeg je dat zij geen bekwame liefdevolle aandachtschenkende en behulpzame moeder vrouw en echtgenote zal zijn???? JUANITO, omdat de kaft en de bladzijden van een boek vuil, vies, stinkend en smerig zijn, de bladzijden helemaal los en versleten, is dat toch geen reden om te zeggen dat ook de inhoud van dit boek ook saai en smakeloos is?? Terwijl jij de moeite niet heb gedaan om het te lezen? NO WAY. Daarom zegt het spreekwoord: NEVER JUDGE A BOOK BY IT’S COVER.

 18. @Roberto. Beste robert ik ga er niet verder in op jou reactie, want jou reactie klinkt een beetje paradoxaal. Miss Curacao is geen princes die niet aangevallen mag worden. Zelfs wijlen prins Bernhard is aangevallen voor zijn escapades en curruptie in het verleden. Ik heb niet gezegd dat het niet mogelijk is. Ik heb geschreven dat alles mogelijk is. Dat kinderen vroegtijdig zwanger raken is een bekend feit binnen alle types gezinnen op Curacao van hoog tot laag van wit tot zwart van arm tot rijk. Alles wat er omheen draait doet degelijk wel wat ter zake want het is gemeenschapsgeld/sponser/belastinggeld wat er omheen wordt gebruikt. Laten wij geen nonsence proberen goed te praten daar ben jij veelste intelligent voor.Zij is zelf verantwoordelijk voor haar eigen daden op 19 jaar. Punt.

 19. @ edgar
  kijk je kan nooit de hele wereld (curacao) helpen
  ja je hebt gelijk ze wist niet beter maar dat betekent niet dat zij jou gezeur wilt horen.
  misschien heft ze wel seksuele voorlichting gehad maar, je kan makelijk praten maar het doen daar geldt het om

  en ja god moet haar helpen !
  WIE ANDERS dan, EDGAR?

  als je positief denkt komen positieve dingen naar je toe edgar
  EDGAR JIJ PRAAT VEEL MAAR JE ZEGT EINGELIJK NIKS

  waarom neem jij haar niet mee naar scholen
  het is toch wat jij wilt niet ik .
  en kom mij niet zeggen wak ik moet en niet moet .
  en zeker niet over mijn geloof (wie denk je niet dat je bent)
  je bemoeit je teveel in ander mans zaken.

  en waarom begin jij niet eens met sociale omgang met de mens
  e het maakt mij ook geen DONDER uit wat jij ervan vindt (EDGAR gewoon doen)

  ik geloof in GOD
  niet in mensen die mij gekke dingen komen zeggen want nergens in de bijbel staat geschreven dat je geen kinderen mag krijgen EDGAR
  het is jouw met je onzin.

  en last but not least….

  wie als laatste lacht, lacht ALTIJD het BESTE
  dus Edgar nu ben jij aan het lagen maar uiteindelijk ben jij wel de person die in de goot valt.

 20. shalahlah ik ben het eens met jou
  jou go girl of boy
  edgar i’m so sorry maar ik ben voor shalahlah.
  ze heft een fantastische preek gegeven
  en mensen laten we gewoon verder gaan het is gebeurt maar we kunnen niet veel eraan doen.

 21. @ George. Ja, ja, ja, ja , ja, maar moet dat?

 22. De gemeenschap draait op voor de gemeenschap die deze dame heeft gehad met god mag weten wie allemaal.

 23. @Roberto, gaat het er niet om of ze het wle of niet wist.. gaat erom dat mevrouw geen rubbertje heeft gebruikt.. en wie draait er uiteindelijk voorop? de gemeenschap! Denk dat jij dat ze op vrijdagavond thuis gaat zitten met het kind of dat ze in een kort rokje in Saint Tropez gaat lopen? en wie zorgt voor het kind als ze werkt/studeert?

 24. VITO. Nogmaals. het gaat niet om feiten waar het allemaal om draait zoals je vermeldt. Het gaat niet over het feit dat zij uitgekozen was en een eiland moest vertegenwoordigen. Het gaat niet om het feit dat zij jong en aantrekkelijk is, of zij wél of geen zaagsels in haar hoofd heeft, het gaat niet om het feit dat een ambassade wel of geen koffer vol met drugs een land gaar representeren. No sir, het gaat om een vraag/feit dat een vrouw zwanger kan zijn zonder dat zij het zelf weet. Alles wat er omheen draait doet niet ter zake. Maar de hoofdmoot is belangrijk.En dáár gaat het om.Dat is het punt om over te redeneren en gezonde discussies hieromtrent te houden.Niemand mag deze miss Curacao “persoonlijk” aanvallen, maar alleen de omstandigheden waar het om gaat. En vergeet niet, zij was uitgekozen als miss Curacao, maar zij is zoals iedereen, een onvolmaakt mens. Iedereen kan fouten maken. Dus waarom een opgeheven en waarschuwende vinger in haar richting??????????Tegen iedereen die deze miss beschuldigen moet zij zeggen: GIJ DIE SPREEKT VAN HET MIJNE, GAAT NAAR ZIJN HUIS EN BEKIJKT HET ZIJNE. VINDT GIJ DAAR GEEN GEBREKEN, DÁN MAG GIJ VAN HET MIJNE SPREKEN.

 25. Ben ik de enige die het erger vind dat corrupte en criminele politici nog steeds vrij rondlopen op Curacao dan een zwangere miss?

 26. @ Beste Roberto het gaat niet om het issue dat het niet kan, alles kan en alles is mogelijk. Maar dat kan je niet maken als je gekozen wordt om je eiland te representeren/vertegenwoordigen in het buitenland, dan laat je zoiets je toch niet overkomen, dan kies je toch voor roem. Ik snap wel dat het een jong en aantrekkelijk meisje is voor de ogen van iedereen maar ik vraag me af of zij alleen zaagsels heeft in haar hoofd. Ik persoonlijk zou mijn best hebben gedaan om alle prijzen naar binnen te slepen, dan zou ik financiel een beetje ook goed zitten in het geld en roem en naam voor je eiland zowel national als international want daar gaat het om. Wij wonen in een moderne tijd kom niet met nonsence verhalen dat je jong was, geen voorlichting heeft gehad en dat je niet wist dat je zwanger was, kom nou belachelijk. Als ik de organisatie en belastingbetaler was zou ik al dat geinvesteerde geld terug eisen, want het is hoe je het dan ook bekijkt geld van het volk, wat naar de bliksen gaat.Ik snap best uit menselijke oogpunt dat er wel een foutje kan gebeuren, wanneer iemand van de sexuele gerieflijkheden geniet met hun tweeen, maar dan moet je ook draaien voor de consequenties samen.Je gaat toch je land toch niet representeren als ambasade, terwijl je je koffer vol stopt met drugs toch. Zo verlaag je je niveau toch als jong meisje zijnde. Gelukkig zijn niet alle Curacaouse vrouwen hetzelfde ter voorkoming van vooroordelen, die er genoeg zitten in onze gemeenschap. Laten wij allemaal dit onderwerp nu afsluiten en het babytje de tijd te gunnen zich goed te ontwikkelen, met de hoop toch als goede maatschappelijke burger ter wereld te worden gebracht. Want binnen de familie zelf zal dit MIss Curacao het ook flink te verduren krijgen.

 27. @Roberto:

  allemaal leiken aardig van enkele niet opgemerkte, zwangerschappen, maar daar kan in het geval van deze miss geen sprake van zijn.

  Je schrijft in je eerste reactie …zonder dat iemand het weet…..

  In het stuk staat: …. Ze deed woensdagavond al de wenkbrauwen fronsen door haar zichtbare buikje….

  Officials zien dat ze zwanger is, ze had een zichtbaar buikje.

  En deze miss zou het zelf niet in de gaten hebben? Jeah Roberto, get a life.

 28. @Zorro, was jij soms erbij?
  Heb jij met haar gesproken?
  Ken jij soms de vader?
  Ken jij haar ouders?
  Klep dicht dan!

  Sanki kaka.

 29. JUAN. Gelijk heb je. Maar kijk naar de posting over de Britse. Zij merkte het niet, omdat de baby’s “achter” haar ribbekas groeide.Haar buik groeide niet. Let wel, het kán, ja, het kán ook zijn dat deze miss Curacao zichzelf overtuigde dat zij NIET zwanger was, terwijl zij ver in haar achterhoofd wél wist dat het zo was/is. Net zoals iemand zijn geest, zijn verstand zodanig kan beheersen en instellen dat hij een leugendetector in de maling kan nemen. Hij heeft de misdaad begaan, maar de leugendetector kan het niet volgen. Dat gebeurt regelmatig, maar dat is geen reden om de dader in vrijheid te stellen.En daarnaast JUAN, het gaat om het feit dat zwangerschap ongemerkt kan blijven, zowel voor de draagster, als voor de buitenwereld. Maar nogmaals, ik geef je volkomen gelijk.

 30. Bij de gemiddelde snek lopen er mooiere dominicanas rond..

 31. @ Roberto. Allemaal tot je dienst met die wereldwijde uitzonderingen en je denkt dat of all places ook Curacao zo’n uitzondering heeft. Ik ben het helemaal eens met Juan en Johanna. In ieder geval weet nu iedereen hier of binnenkort, dat ze “het” onbeschermd heeft gedaan en dat een vanwege de miss-verkiezing ongewenste zwangerschap voor een 19-jarige anno 2013 met de kennis van SOA’s en HIV behoorlijk onverantwoord is.

 32. Ik dee vroeger mee met deze miss verkiezingen en het lijkt me heel onwaarschijnlijk dat je er niets van afwist. Je bent als miss en model namelijk heel erg bezig met je lichaam.. je gewicht wat je eet.. 1 klein beetje vet en je ziet het al meteen.. Miss zijn is puur uiterlijk dus ben je er op gefixeerd..

  Gelukkig weet ik nu dat er veel meer in de wereld is dan missen en modellenwerk. Xiohenne all the best met je baby!

 33. @ Roberto

  lijkt mij toch wel een beetje raar ?, kan wel allemaal zijn met alle die stukjes die je daar op VG zet, maar neem aan als je naar een miss verkiezing gaat, je daar voor je zelf mee bezig bent, dus, elk grammetje wordt als te veel gezien, je wil je lichaam toch in top conditie houden lijkt mij toch als je wilt scoren ??, is het dan niet een beetje raar dat als je buik begint te groeien (zonder te weten waarom ???) je dat toch zorgen zou moeten maken, en je afvragen wat er aan de hand is, ???
  beetje raar allemaal, als je het mij vraagt, maarja ben ook geen miss Curacao, en heb misschien wel leren na denken.

 34. @Roberto, gefeliciteerd dat je vader wordt!

 35. Heftig verhaal: Zwanger zonder iets te weten

  11 dagen geleden | 20654 views | Door Fleur
  nextprev10327

  Girlscene.nl gaat over fashion en beauty, allerlei happy dingen. Helaas zijn er soms ook minder leuke dingen in het leven en die passen goed in onze rubriek ‘lifestyle’. Want vervelende en heftige dingen horen helaas bij het leven. Sommige meiden hebben wel iets heel heftigs meegemaakt en willen hun verhaal graag met jullie delen.

  ’De voorbereidingen voor mijn vakantie in 2010 naar Turkije met vriendinnen zagen er iets anders uit dan gepland. Het begon met de Hepatitis A spuit die ik wilde halen. Opzich is dat niet nodig als je naar Turkije gaat, maar ik dacht ‘als ik het nu doe, hoef ik het de komende vijftien jaar niet meer te doen.’ Mijn moeder zag dat ik dikker werd en wilde weten of het niets ernstigs was. Omdat ze wilde weten wat er aan de hand was vóór ik die prik ging halen, moest ik naar de huisarts. Daar onderzochten ze mijn urine. Op de vraag of ik wilde dat mijn urine op zwangerschap werd getest antwoordde ik dat dat niet nodig was. Mijn moeder vermoedde wel dat ik zwanger was, maar ik wist zeker dat het niet zo was, ik werd “gewoon ongesteld” en voelde me hetzelfde als altijd. Dat ik iets steviger was geworden, kwam gewoon door het eten. Tenminste, dat dacht ik.

  Nadat ik bij de huisarts was geweest, ging ik naar school. De huisarts zou later die middag bellen met de uitslag. Toen ik thuis kwam van school wist mijn moeder al wat er met me aan de hand was. De huisarts had mijn moeder gebeld om te vertellen dat hij toch de zwangerschapstest had gedaan en ik bleek zwanger te zijn. Al 37 weken.

 36. De Chileense 22-jarige gewichtheffer Elizabeth Poblete (22) is tijdens een training bevallen. Ze wist niet eens dat ze zwanger was.

  De olympische gewichthefster was met gewichten aan het trainen in Sao Paulo voor een wedstrijd toen ze de zoon ter wereld bracht.

  Poblete was er zich niet van bewust dat ze zwanger was, maar had zich een week eerder al eens onwel gevoeld tijdens een training.

  De baby werd drie maanden te vroeg geboren en ligt op intensive care. Poblete zelf, die in shock was, heeft het ziekenhuis al verlaten. Naar eigen zeggen heeft ze niet de middelen om de ziekenhuisfactuur voor haar baby én haarzelf betalen.

  De 22-jarige Chileense werd op de jongste Spelen in Peking 12de in de categorie tussen de 69 en 75 kilogram.

 37. Mijn nichtje is deze week van een gezond zoontje bevallen, maar zij wist tot ze aan het bevallen was niet dat ze zwanger was. Ze was wel vaker bij de ha geweest ivm uitblijven menstruatie. Deze heeft 5 keer verschillende testen op verschillende tijdstippen gedaan, maar deze waren allemaal negatief. Ze is ook heel slank en was bijna niets bijgekomen en ook bijna niet dikker geworden. Het meest verassende nu is dat ze anderhalve maand geleden een echo heeft gehad, om te kijken of ze mssn iets aan haar baarmoeder had maar zelfs hier is niks op te zien geweest. Hoe kan zoiets, tot vijf keer toe een negatieve test en een echo waarbij de baby ruim zeven maanden oud was, maar niet te zien was?

 38. Britse krijgt tweeling zonder te weten zwanger te zijn

  Je zou denken dat een zwangerschap niet onopgemerkt voorbij gaat – maar dat kan dus wel. De Britse Carly Coleman schonk het leven aan niet minder dan een tweeling amper twee uur nadat ze er achter gekomen was dat ze zwanger was. Lilly-Ella en Harry werden kort na het breken van het water geboren. Carly besefte niet dat ze zwanger was omdat haar baby’s achter haar ribbenkas groeiden. Toen haar water brak, was het wel duidelijk. Carly’s partner, Paul: “Er was geen enkel symptoom. Ik kan het niet geloven. Toen het ziekenhuis me verwittigde, dacht ik nog aan één baby – maar twéé?”

 39. Feit is, zegt Jan G. Nijhuis, hoogleraar verloskunde aan de Universiteit Maastricht, dat een vrouw in de moderne tijd tot de uitgerekende datum zwanger rond kunt lopen, zonder dat iemand het merkt en zonder dat zij het zelf weet. Vrouwen die te goeder trouw zijn, en het niet in de gaten hebben. Het komt voor. Ik heb het vaak genoeg gezien. Maar het mechanisme dat erachter zit kan ik niet verklaren. Als arts zeg ik: het past niet in je differentiaaldiagnose.
  Maar dat het ‘normale’, mentaal gezonde vrouwen overkomt, dat stelt de gynaecologische sector tot op heden voor grote raadsels. Dus hoe het kan gebeuren, is niet te verklaren. Maar het gebeurt regelmatig.

 40. In het verleden was er dame tot miss Bonaire gekozen terwijl ze zelfs twee kinderen had.
  Ondanks dat ze al twee kinderen gebaard had zag ze er beter uit dan de rest.

 41. Misschien kunnen we er een show van maken.. Wie is de vader? Al het geld van deze show zal ten behoeve de moeder en kind komen.. Krijgt de moeder toch nog haar ‘Fame’

 42. Tony Geraedts,

  Jij loopt wel té hard van stapel! Waarom zou het niet een verdwaald wind-eitje kunnen zijn? Anders zou het kind het moeten weten!

 43. Zorrotje,

  Indien jij wist hoe de vork in de steel zit, blijf jij niet continue op alles en nog wat als een blinde vink reageren en doorslaan. Leuk ben je allang niet meer.
  Jij en Leeflang kunnen van veel geluk spreken door telkens weer door tandeloze honden hier op het forum gebeten te worden!

 44. Natuurlijk wist deze dame dat ze zwanger was, maar ze wilde dit snoepreisje en de status die ze erdoor zou krijgen niet mislopen en dus verborg ze haar zwangerschap, ook omdat ze na haar zwangerschap nooit meer zou kunnen deelnemen aan een dergelijke vleeskeuring.

  En ik ben bang dat half mannelijk Curacao binnenkort wordt opgeroepen voor een DNA test om te kijken wie de vader is.

 45. @ R.Willems. Bosman een winner?

  Is het zo moeilijk om een zwangere miss en Amerigo Thode uit elkaar te houden :-), Belg?

 46. Hou nu eens op over het fantaseren over het doen en laten van deze dame. Het lijkt net alsof jullie er opgewonden van raken of zelfs tekort komen.

 47. @ Ha. of op Lijst Omayyra…

  Kan je tellen? Nee dus.

 48. @Lita, Curacao is idd uniek..

  Welk lander land stuurt zwangere missen, een omgebouwde miss (of het lijkt er op), een miss met passie voor aliens, een miss die graag een bank wil overvallen en natuurlijk de miss die het woord eagle niet kan uitspreken en waardoor de hele wereld haar voorkeur in bed dacht te horen (gelukkig zal ze op die manier niet zwanger raken).

 49. Deze mis wist dat ze zwanger maar ook dat het haar enige kans was om deze verkiezing mee te doen, en dus de moeite waard om erover te liegen.

  Daarmee heeft ze de organisatie wel met een fikse kostenpost opgezadeld.

  Terug op Curacao heeft ze een ander de probleem, want ik denk dat het in haar bed drukker isgeweest dan bij het North Sea Jazz.

 50. Bosman een winner?
  Toch zeer rare discussiants op dit forum. Alle 37 reacties werden aandachtig doorgelezen en de wijze van reageren om een opbouwende maatschappelijke opinie te vormen, roept twijfels op, afgezien van de inhoud die ter discussie wordt gesteld.
  Dhr. Thodé noemt Dhr. André Bosman een “loser”! Is de Dhr. Bosman dan een “winner” of een “loser”?
  Dhr. Thodé wordt verweten voor wat zijn volwassen zoon gepleegd had. Echt Curaçaos op zijn smalst; miskenning van persoonlijke zelfstandige vrijheid. Als vader moest Dhr. Thodé achter zijn volwassen zoon met de zweep lopen, dat hij niet in fout zal gaan als volwassene!
  Alle zelfstandige vrijheden houden zowel het verkeerde als de goede in, anders is het geen vrijheid.
  Uiteraard zegt dit niets of Dhr. Bosman “winner” of “losser” is!
  Raad van State had zijn eigen opinie hier over:’ EU-beleid biedt geen ruimte voor strengere eisen aan Antilliaanse migranten’. “Aan migranten uit Aruba, Curaçao en St.Maarten kunnen niet zomaar strenge toelatingseisen worden gesteld. Alleen als er zwaarwegende gronden bestaan, is dat mogelijk.”
  Dat staat in een advies van de Raad van State over een initiatiefwet van de Tweede Kamerlid
  André Bosman (VVD). Volgens de Raad is de toelichting op het wetsvoorstel ontoereikend. Dhr. Bosman zou deze uitspraak in overweging nemen en liet weten zijn tekst te zullen aanpassen. Het is nu aan de Tweede Kamer een oordeel te vellen over het aangepast voorstel!
  Waar niets te winnen valt, is er alleen te verliezen en dit lijkt veel op de Bosman situatie: wie de oorlog en de vrede dreigt te verliezen, had veel beter nooit aan zo’n prul moeten beginnen!

 51. @Zorro, of op Lijst Omayyra…

 52. Skucha e kanshon Chicas de plastico di Ruben Blades anto bo ta sinja hopi kos. Tempui di kouchi boulo por a bisa e tabata dushi mi no tabata sa ku mi por a sali na estado. No bisami ku un mucha di kuantu anja 19 no sa nada di e asuntu kon ta sali na estado. Si bo mayornan mes no duna e muchanan informashon sexual, anto tur hoben nan ku ta bai skol awendia, ta den poseshon di un Ipoth, blue Barry of un computer of lap top ku nan mes por buska tur sorto di informashon riba dje. E generashon di antes prome ku anjanan 50 por a papia di no a hanja informashon sexual sufisiente for di anjanan 70 pa 80 tur kos a bin kambia kue lucha di emancipashon di hende muhe. Tur hende specialmente mamanan a bira mas konsiente di e asuntu aki. E tempunan aya bo por a uza flauwexkusses ora bo sali na estado. Awendia no. Ga je tante wijs maken. Tin dje tantu informashon riba praktikamente nihil pa bo bisa mi no tabata sa ku mi tabata na estado. Laganos sinja respeta opinion di tur hende y no sali den defensa pornada pasobra nos mester sinja mira e realidad tambe. Tur hende tin nan derechi tambe di reakshonan ku yen vooroordelen bo mester ku ora bo kies pa publicidad anto bo publicidad mes ta kaba ku bo. Pasobra bo no ta duna e bon ehempel pa esnan ku ta bini despues di bo.Kisas e tata aki si ta konosi pero e otro hoben lo pensa bira mis Korsou bo por kana drumi ku tur e homber nan mas bunita y bira riku. Pasobra awendia ta esey ta mundu di chicasnan plasticonan, chicanan materialista en snel rijk worden. E kos aki ta hopi tristu un mucha hoben y bunita representante di Korsou International ta benta su respet y futuro afo. Mi ta puntra mi mes ta kon naivo mas bo por ta di laga algu asina socede ku bo. For di 18 anja ja bo mester por ta responsabel pa bo echonan. Ta bo mes ta duna tur hende chens pa hende veroordeel bo. Masha dia niun hende no ta dom mas pa kere tur sorto di verhaal ku nan tende.Si bo no kier pa otro hende judge bo anto bo tin ku sinja comporta bo segun reglanan vigente ya niun hende no tin kos di bisa di bo.Anto penja saka bo no por kana bisa niun hende ” ik wist niet dat ik zwanger was”, pasobra nan ta haribo. Ga je tante wijs maken. Esaki no ta asuntu di ken ta tira prome piedra pero unda bo responsabilidad y respet a keda.

 53. Morgen zijn we deze dame weer vergaten en dan zijn het zoals altijd dezelfden die Van Assendelft van Wijck, Asjes of anderen weer ter sprake brengen alsof het grote publiek zit te wachten op die onzin, die voor enkelen onder ons kennelijk een hoofdthema vormen. Ga iets nuttigs doen, werken bijvoorbeeld. Daar wordt het eiland beter van.

 54. Mensen wie. Geeft jullie de recht om haar te beoordelen. In plaats dat jullie de vinger op haar wijs. Kijk naar jullie eigen leven en kinderen. Vergeet niet. Wie in de lucht spuug. Krijg het
  Terug in ze gezicht.

 55. Wat een hoop gezwets om een dame die zwanger is geraakt. Als iedereen op Curaçao net zo hard werkt als men snel reageert op een gossip, zou het er op deze rots een stuk beter hebben uitgezien. Ga iets nuttigs doen, dames en heren.

 56. Angy,

  Wanneer je zelf niet in de gaten hebt dat je zwanger bent………..je waarschijnlijk al ruim en ruim overtijd bent………………het ook niet de gaten hebt wanneer je buikje begint te groeien, zonder dat je nu ineens aan het eten bent geslagen………….je vlak voor een grote miss verkiezing staat………………….je een contract hebt getekend waarin dit uitdrukkelijk is verboden………………..spijt me, maar dan ben je echt een dom wicht.

  En dan is het niet belangrijk of je nu wel of niet vroeg wilt gaan trouwen.
  Overigens zijn veel van de jonge stelletjes inderdaad niet gezegend door de aanwezigheid van veel grijze cellen, maar dat is weer een ander verhaal.

  En ja………..er zijn belangrijkere dingen in deze wereld dan alleen kinderen uitpoepen.

 57. Het is duidelijk dat Xiohenne Renita wilde cashen.

  Schoonheid duurt niet meer dan 10-15 jaar en in die tijd moet iemand die naast haar uiterlijk niets te bieden heeft natuurlijk haar pensioen veilig stellen.

  En dat betekent aan een miss verkiezing deel nemen, ook al weet je dat je zwanger bent, want dit is je enige, eerste en laatste kans. Want een rijke man wil je graag mee nemen naar Omundo en Saint Tropez als hij kan zeggen dat hij een Miss Curacao aan zijn arm heeft. Ook al is ze zwanger van een of andere nobody die wel een belkaartje over had voor een avondje plezier.

 58. @zara, idd wat een wereld.. weer een single tiener mommy op Curacao.. alsof we er niet genoeg hebben.. op deze manier blijven we in een viceuze cirkel.. kindjes die kindjes maken.. en straks zit mevrouw weer te rommelen met getrouwde mannen in Saint Tropez terwijl het kind ergens bij een oma wordt gedumpt…

 59. @ Shalalah,

  Leuk bedoeld die reactie van jou, maar het is precies de reactie die we hier op het eiland teveel zien.
  We moeten haar helpen, ze wist niet beter, veroordeel haar niet etc.

  Oftewel, doe vooral niets aan de oorzaak, ga lekker zo door en morgen is er weer een andere tiener zwanger omdat ze ook niet weet wat ze doet.
  En ja, haal vooral God erbij, die moet nu voor haar zorgen ????

  Mag ik even een teiltje ????

  God is juist de oorzaak van vele zwangerschappen, want veel ouders en vooral de kerk houden niet van seksuele voorlichting of van voorbehoedsmiddelen. Dat is absoluut verboden.
  Gevolg ?
  Veel tieners die zwanger zijn en eindigen als alleenstaande moeders, waar de hele familie mee opgezadeld wordt en die 9 van de 10 keer in de goot eindigen.

  I.p.v. dit maar weer met de mantel der liefde te bedekken zouden we deze miss Curacao eens kunnen gaan gebruiken als voorbeeld HOE HET NU NIET MOET.
  Ze mag een leeghoofd zijn, maar ik vrees dat haar carriëre kansen nu wel weggegooid zijn, geen slimme zet dus.

  Neem haar mee naar de scholen en laat haar daar maar eens haar verhaal doen. Wellicht dat er een aantal zijn die alsnog gaan beseffen dat een tienerzwangerschap geen jackpot uit de loterij is, zoals velen hier nog immer denken.

  En begin daarna eens met seksuele voorlichting, maakt me niet uit wat de ouders en de kerk ervan vinden, gewoon DOEN.

 60. XIOHENNE een prachtige mooie vrouw, vrouwen zijn knapper als ze zwanger zijn, de regels om mee te doen aan een miss verkiezing, jammer dat ze er niet aan voldoet,

  Dat ze een prachtige baby mag dragen en genieten van haar kindje

  CURACAO IS EN BLIJFT UNIEK

 61. @ shalahlah. ik vind het heel erg en triest.

  Ik vind het helemaal niet erg en triest. Het komt zo vaak voor. Hopelijk gaat alles goed en komt er een nieuwe wereldburger, die van de ouders alle mogelijkheden en opvoeding krijgt om zich als een goed mens te ontwikkelen en om te studeren voor een mooie plaats in onze maatschappij. Lukt het niet dan is er vast wel een vacature bij PS, MFK of MAN als die nog bestaan 🙂

 62. Angy, op 31-08-2013 om 17:24 schreef: komt op hetzelfde neer als mijn standpunt.

  Angy,

  zo ben ik het met u (jou) eens dat de dushi hende hier eens op moet houden met dat zinloos gescheld. 🙂
  (respect voor de samenleving, begint bij basaal respect voor anderen)

  Men vergeet bij dit verhaal dat mevrouw Retina tevens zichzelf gedupeerd heeft, op haar 19e. (gelet op de financiële bedragen die doorgaans aan de Miss/modellen mundu kleven, zal deze gebeurtenis zeker geen positieve draai geven aan de toekomst van de dame)

 63. Triest, en ook triest dat iemand op zo’n jonge leeftijd al siliconen heeft laten implanteren.

  Deze meiden hebben echt alles er voor over om een rijke man aan zich te binden, maar geestelijk zijn ze volkomen leeg en daarom is elke man snel op hen uitgekeken en zien ze vrouwen als Xichochene als een leuk speeltje voor even.

 64. Wie zonder zonde en fouten is, gooi de eerste steen. Nobody is perfect. Je hoort de klok luiden en weet niet waar de klepel hangt. Dont judge people. Wereld is al vol ellende en gedoe, maak een tiener een fout dat iedereen kan overkomen wordt ze aan een kruis genageld. Wat een wereld.

 65. ik vind het heel erg en triest.
  maar we moeten verder met onze leven
  we kunnen niet de hele dag de vinger wijzen naar een ander en zelf gebeuren er dingen in jouw leven dat nog erger is.
  ik bedoel ze is zwanger, ja.
  maar ik bedoel leef jij verder wat maakt het jou nou iets uit
  het is erg voor haar en voor Curacao.
  maar het is eenmaal zo gegaan.
  ik hoop dat God haar zal helpen!
  en laten we geen stomme rezties geven want die gaan toch niet helpen
  de enege wat je bent aan het doen is haar nog slechter laten voelen
  en dat HOEFT niet

  want stel je voor zat jij in haar schoenen dan wou je ook niet dat anderen zo over je gaat praten. ik bedoel niemand wilt zo behandeld worden

  doe niet iets met een ander, wat je niet wilt dat een andere dat met jou doet okey
  dus we moeten haar nu steunen door deze moeilijke tijd dat ze nu door gaat
  het is gebeurt zand erover. het is KLAAR.
  ga nu iets nuttig doen voor je zelf.

  god wwet waarom het zo gegaan moet zijn. ( je moet geen vinger wijzen naar een ander want er wijzen drie toch terug naar jou . idioot)

  sorry voor de spel fouten maar het gaat om de moraal

 66. @Pikatje: Punten 1,2 en 3 zijn mij bekend, dank je: ik ben zelf moeder en grootmoeder. De conclusie die jij uit deze 3 trekt (“niet al te intelligent”) komt op hetzelfde neer als mijn standpunt.
  @ Arthur: als het “ontzettend naief” is om iemand van wie ik de achtergronden niet ken, het voordeel van de twijfel te geven, ipv een vernietigend oordeel te vellen op basis van een bericht uit de “Telegrof” dan beschouw ik jouw oordeel over mij (“ontzettend naief”) als een compliment.
  @Delfina: Waarom niet? Niet iedereen trouwt na haar 30e, om daarna het stichten van een gezin nog jaren uit te stellen.
  @Sander: Masha danki!

 67. Angy, wat ben jij toch ontzettend naief. Deze meid heeft naar alle waarschijnlijkheid geen enkele om iets in het leven te bereiken, zowel qua respekt als financieel, als via haar uiterlijk. En we weten dat uiterlijke schoonheid vergankelijk is.Daarom plukken dit soort meiden de dag en gaan voor de meestbiedende man, net zoals een voetballer die weet dat zijn carriere op zijn 30e voorbij is voor de meestbiedende club kiest.

  Dus kon deze miss deze schoonheidswedstrijd niet laten lopen, ook al was ze zwanger, want alleen deelname eraan zou haar marktwaarde bij mannen op zoek naar een trophey wife al flink doen stijgen. Ze had waarschijnlijk haar Facebook, Twitter en Blackberry Pings al gereed om de hele wereld over haar deelname te berichten.

  En natuurlijk wist ze dat ze zwanger was, maar hoopte de beginnende zwangerschap te kunnen verbergen omdat haar eerste en laatste kans op deelname aan een dergelijke verkiezing was, en dat was het leugentje om bestwil wel waard.

  Niettemin een prachtig verhaal voor een op roddel belust Curacao.

  Wil de echte vader nu opstaan?

  Je blijft lachen op deze klip.

 68. @Angy, dat meisje is 19.. dan ga je toch niet al trouwen? en laten we eerlijk zijn.. YDK zijn niet zo trouwlustig!

 69. Volgens de Telegraaf is de vader onbekend, maar ja, dat is de Televaag…. Hoe dan ook, prachtige reclame weer voor de klip.

 70. Angy, je hebt gelijk.
  het is jammer maar geen drama….
  de mensen reageren allemaal met veel vooroordelen…

 71. Angy, op 31-08-2013 om 09:45 schreef: Uiteraard is het minder slim om dan ook een ongeplande zwangerschap niet te voorkomen.

  Dat is ook een voorbeeld van bevooroordeling.

  Objectief uit het artikel te concluderen ;
  – Een zwangerschapstest is niet standaard bij een Miss-verkiezing
  – Uiterlijke tekenen van zwangerschap zijn zichtbaar bij mevrouw Renita.

  1: Een zwangerschap is Niet altijd te voorkomen, ook niet met moderne middelen.
  2: Symptomen van zwangerschap worden zichtbaar bij 2-3 maanden na de bevruchting.
  3: Een vrouw die aan een Miss-wedstrijd meedoet, zal het zeker merken dat ze ‘n buikje krijgt.
  1+2+3 => Mevrouw Renita moet vóór de wedstrijd geweten hebben dat ze zwanger is.
  Doorgaan met de wedstrijd, en denken ermee weg te kunnen komen, is niet al te intelligent.

  (snel een vliegticket boeken voor een discrete abortus in het buitenland zou de verstandige gedachte zijn geweest, als die wedstrijd zó belangrijk was voor de dame)

 72. Wat zijn vele reageerders toch bevooroordeeld en kwaadsprekend:
  Ik ken dat meisje niet, maar het is toch mogelijk dat zij een vaste relatie heeft en dat ze haar trouwplannen heeft uitgesteld ivm de miss-verkiezing? Uiteraard is het minder slim om dan ook een ongeplande zwangerschap niet te voorkomen.
  Maar om dat arme meisje dan direct maar af te schilderen als een soort zwakbegaafde puta, gaat mij toch echt te ver!

 73. Onbevlekte ontvangenis?

 74. Het kindje is er nu eenmaal…laten we berichten schrijven die haar bemoedigen. DOOR te blijven criticeren, help je de situatie niet. Misshien kunnen we juist tips geven van hoe ze verder kan gaan en haar ervaringen met haar delen….niemand is perfect en iedereen kan fouten maken…toevallig is haar fout publiek zichtbaar….let us be wise people….take care

 75. Dat arme kind!!!

 76. Dat is weer dan positief nieuws voor Curacao, de zoveelste vertegenwordiger van dit eiland die zijn Eigen land belachelijk maakt.

  Ouders, wees trots op de educatie die je je tiener hebt gegeven. Zou me niet verbazen dat het kind ook nog van een oom is.

  Dit krijg je als je geld uitgeeft aan gratis educatie, in plaats van het geld te stoppen in de kwaliteit van de educatie.

  How het volk dom, en dan kan je ze controleren. Het motto van MFK en PS.
  YWN

 77. Xiohenne weet niet waar condooms voor benne!

  Wat een domme gans, ik sluit niet uit dat een groot aantal mannen vannacht niet kan slapen omdat ze de vader kunnen zijn.

 78. Willie, de hormonen he! en vast van een loser..

  tja als je zo graag wil gebruik dan een cd

 79. Ha, ha, deze meid bevestigt dat alle vooroordelen over de grenzeloze domheid van missen waar zijn.

  Op You Tube vind je mooie staaltjes van wat voor grenzeloze onzin missen tijdens de interviewrondes uitkramen, maar Renita spant toch echt de kroon.

  Die heeft zichzelf levenslang maar ook Curacao enorm belachelijk gemaakt.

 80. Ik kijk niet alleen naar het verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid van de kandidaat. maar ik vraag mij meer af, hoe zit het met de kwaliteit niveau, profesionaliteit, betrouwbaarheid, eerlijkheid en verantwoordelijkheid van de organisatie die haar heeft gestuurd.

  Wordt er dan geen test of onderzoeken uitgevoerd op de kandidaten, zijn er geen regels etc ter waarborging van een goed lopende miss verkiezing enz enz.

  Welke organisatie zit hier achter, zijn zij ook niet mede verantwoordelijk?

 81. Kon je niet wachten met pompen,dushi!

 82. Nou, weten we in ieder geval dat die dikke pens niet van het eten is. Ze kan in ieder geval een flinke schadeclaim tegemoet zien als ze terug is, want dit is gewoon contractbreuk.

 83. @dasilva, waarom zijn deze meisjes juist rolmodels?

  Zijn vaak juist deze meiden die alles doen wat god heeft verboden…

 84. Bij de uitgang van vliegveld Hato zijn enkele tientallen mannen met bloemen gesignaleerd, wachtend op de aankomst van Renita.

  Allemaal denken ze de vader te zijn.

 85. Hoe zo ze wist niet dat ze zwanger was? Had ze er geen telefoonkaartje voor gekregen dan?

 86. Edgar: zoveel ontwikkeling (kennis) en toch….

  De jeugd heeft alles voorhanden om te kunnen weten hoe een zwangerschap te voorkomen. Geldt voor zowel jongens als meisjes.
  Dit is weer een bewijs dat “pingen” ze geen wijsheid heeft gebracht. Men is de hele dag bezig met een mobiele telefoon, pingen hier, pingen daar..maar zaken die ze nodig hebben om zich maatschappelijk stabiliteit te bieden zoeken ze niet op. Er is zoveel op internet te vinden, zoveel voorlichting maar ze vinden die zaken niet spannend.
  Sommigen hebben een goede opvoeding en toch gaat het mis.

  Laats in het nieuws: wo 12 jun 2013, 16:19

  Ouders praten niet over seks

  AMSTERDAM –
  68% van de ouders geeft hun kinderen geen seksuele voorlichting. Dat blijkt uit een Amerikaans onderzoek. Ze zwijgen over de bloemetjes en de bijtjes omdat ze het te genant vinden om dit met hun kroost te bespreken.

  Andere ouders praten niet over seks vanwege hun geloof of omdat ze niet in de voorlichting geloven. 12% legt de verantwoordelijkheid bij school. 20% vindt dat kinderen hun informatie bij vriendjes of broers en zussen moet halen en 11% vindt dat kinderen op het internet kunnen leren over de bloemetjes en de bijtjes.

  Moeilijk gesprek

  Volgens de onderzoekers is seksuele voorlichting één van de moeilijkste gesprekken die je ooit hebt met je kinderen. 62% van de ondervraagden vindt seksuele voorlichting erg belangrijk. Toch heeft maar 18% zelf voorlichting van de ouders gehad toen ze opgroeiden.

  Verkeerde dingen

  Ondanks dat de meeste ouders het gesprek niet aan durven gaan, vindt 49% dat kinderen tussen hun 10e en 15e jaar toch wel voorlichting gehad moeten hebben. De ouders die het gesprek wel aandurfden, deden dat vooral zodat buitenstaanders de kinderen geen verkeerde dingen kunnen aanleren of ze hoopten op een vertrouwensband met kindlief.

 87. Geweldig voorbeeld weer, een Miss Curacao die, zoals zo veel jonge meisjes hier, haar toekomst weggooit door een tiener-zwangerschap. Weer een rolmodel naar de knoppen. Next!

 88. Hopelijk weet ze wel wie de vader is, want anders is er nog een groot probleem.

 89. Vooroordelen over Curacaosche vrouwen weer bevestigd. Het wordt toch echt tijd dat ze op de scholen eens aandacht gaan besteden aan fatsoenlijke sexuele voorlichting. Het trieste is dat dit geblokkeerd wordt door de middeleeuwse katholieke kerk.

 90. Ha, wat een komedie. Ze wist niet dat ze zwanger was? Zeer geschikt als statenlid voor de MFK!

  Nog een veel groter probleem voor deze dame is waarschijnlijk nagaan via de vader is.

 91. @ omdat ze het niet wist.

  Maak dat de poes wijs.

 92. Geeft wel weer het niveau aan van de kandidaten die meedoen aan dit soort verkiezingen !

  Ik wist niet dat ik zwanger was ??

  Nee, natuurlijk niet. Wordt niet ongesteld, buikje begint te groeien, maar ik heb geen idee hoe dat komt !
  Perfect voorbeeld van de opvoeding en het belang van seksuele voorlichting, maar ja, dat is hier taboe.