• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Nieuwssite Persbureaucuracao.com plaatst al een week geen nieuwe berichten. “Hier baal ik zo van. Ik wil zo snel mogelijk weer online zijn, zodat iedereen weer de site kan bezoeken”, aldus eigenaar Dick Drayer.


“Er is teveel verkeer op de site. Tijdens de piektijden bezoeken gemiddeld zestienduizend mensen de site en als er ook nog een paar bezoekers de audio-interviews gaan luisteren, is het gedaan. Het resultaat? De site ligt er al een week uit en ik moet zoeken naar een alternatief om weer online te gaan”, laat Drayer weten.

Alternatieven
“Omdat ik veel bezoekers heb, vindt de provider dat ik ook in een hogere schaal moet zitten. Het kost me ontzettend veel geld als ik hoger kom te zitten. Aangezien ik alleen werk, kan ik het me echt niet permitteren. Daarom ben ik een alternatief aan het zoeken. Ik heb gekozen om niet commercieel te werk te gaan, maar nu ben ik toch aan het denken om misschien een commerciële weg in te slaan. Op dit moment zit ik achter de computer en doe ik mijn best om de site zo snel mogelijk weer online te krijgen”, legt de initiatiefnemer van het nieuwsmedium uit.

5 reacties op “Persbureaucuracao.com al dagenlang plat”

 1. Ik krijg al een tijdje geen toegang tot perbureaucuracao.com
  Mijn virusbeschermer weigert toegang vanwege Inuseek.com (whatever that is)…

 2. Hierboven al 2 mensen die je willen helpen. Ik zou zeggen grijpen dat hulp!! Dan kan ik weer je stukjes lezen en naar Nelly luisteren.
  grt,
  Donna

 3. Heb nog wel plek op een server, indien het je niet online te komen, geef maar een brul.

 4. He, gelukkig, dan kunenn we het echte geluid en nieuws van Curaçao weer horen en lezen.

 5. Echt heel erg zonde! Sites als persbureaucuracao.com (net als versgeperst.com, chacoline.com, meetcuracao.com etcetera) laten juist zo goed zien dat een eiland als Curacao niet achter hoeft te lopen op internet.
  Dick: mocht je nog hulp nodig hebben, laat het dan ff weten, misschien kunnen we helpen.