• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

kwf walk thumbCURAÇAO – De RBC Royal Bank heeft gistermiddag de Walk Of Life aangekondigd. De opbrengsten van de sponsorloop komen ten goede aan het Prinses Wilhelmina Fonds (PWF), dat zich inzet voor het bestrijden van kanker. Dit jaar gaat extra aandacht uit naar kinderen met de gevreesde ziekte.

De sponsorloop start 22 september om 06.30 uur op het strand bij het Marriot Hotel. Er worden twee routes, een van vijf kilometer en een van 8,5 kilometer, gelopen. Voor wie na de wandeling nog energie over heeft, verzorgt Charlyne Balentina en after-walk zumbasessie.

Deelname kost 15 gulden. Aanmelden kan vanaf vrijdag bij RBC aan de Kaya Flamboyan 1 in Rooi Catootje of bij het PWF aan de Scharlooweg 52 van 08.00 tot 15.00 uur. Op maandag 16 september kunnen de deelnemers een t-shirt ophalen om tijdens de Walk for Life te dragen. Op 21 september kun je van 13.00 tot 18.00 uur nog een t-shirt aanschaffen bij Baskin & Robbins in Saliña.

kwf walk 2

2 reacties op “Walk For Life aangekondigd”

  1. Helemaal mee eens Ernie. Mijn account is geskimmed 2 maanden geleden. Ik moest 4 weken wachten op mijn geld en ik wacht nog steeds op mijn nieuwe pinpas.

  2. Misschien dat RBC eerst haar eigen organisatie eens op orde kan brengen alvorens mooi weer te spelen met het organiseren van dit event.

    Op vragen aan de RBC krijg ik al maanden geen antwoord, ieder bankschrift krijg ik of 15 keer of helemaal niet en voor een kastransactie moet ik 2 weken vakantie opnemen zo lang zijn de rijen bij hun hoofdkantoor.