• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

full moon party feest 3CURAÇAO – De Full Moon Party op Curaçao is een begrip: het maandelijkse feest op het strand van Kokomo Beach is uitgegroeid tot het grootste maandelijkse dance-event in het Caribische gebied. De eerstvolgende editie is aankomende vrijdag. Dan rockt de Amsterdamse DJ Alvaro de ‘wheels of steel’.

Alvaro stond reeds op de grootste festivals, zoals Ultra en Tomorrowland. Echt bekend werd hij echter met zijn tracks ‘Make the crowd go’ en ‘Welcome to the jungle’, eerder maakt hij ook de anthem “United” voor het Ultra-festival samen met Quintion en DJ Tiësto. Alvaro staat bekend om zijn energieke sets. Alvaro betreedt het podium samen met MC KC Jones.
full-moon party feest
Informatie
Naast Alvaro, staan onder meer Nick Wijnand, Alain, Maarten Schakel & het Curaçaose talent NRG op het podium. Kaartjes zijn alleen te koop aan de deur en kosten 10 gulden.Het feest begint om 22.00 uur en gaat door tot 05.00 uur. De minimumleeftijd is achttien jaar.

Aanrader
Kokomo Beach raadt mensen aan op tijd te komen door de verwachte drukte en instructies op te volgen van de beveiliging zodat het parkeren vlot verloopt. Er is beveiliging op de parkeerterreinen en er worden extra pendelbussen ingezet.

full-moon party feest 2

1 reactie op “DJ Alvaro rockt Full Moon Party”

 1. Deuren sluiten om 02:00 uur !!

  Na 02:00 uur worden de toegangen tot de parkeerplaatsen afgesloten en is het niet meer mogelijk om binnen te komen.

  Dus wees op tijd !!

  PS: Leeftijd is 18+ ! Ook al ben je onder begeleiding van je ouders of een volwassene, leeftijd minimaal 18 jaar, anders geen toegang.