SchoolboekenCURAÇAO – ‘Build your thoughts, build your business’ is het motto van de Business Booklub. Het is de bedoeling om ondernemers te stimuleren om meer uit zichzelf te halen. Daarmee verbetert hun bedrijfsvoering ook, betoogt het business coachingbedrijf.

Kennis over ondernemen en de verschillende aspecten van het ‘runnen’ van een bedrijf zijn cruciaal voor het succes van een bedrijf. Toch starten veel ondernemers een bedrijf gebaseerd op de kennis die ze hebben opgedaan in een vorige baan of vanuit een bepaald vak waar men goed in is. Ze verwachten dat daarmee de basis is gelegd voor een succesvol bedrijf. In de praktijk valt dat meestal vies tegen. Dit valt af te lezen aan het grote aantal bedrijven dat niet overleeft

Combinatie
De ActionCoach BookClub is een combinatie van persoonlijke ontwikkeling en het in de praktijk toepassen van nieuwe kennnis. Leren door het lezen van boeken – in combinatie met educatieve video’s – én door het uitwisselen van praktijkervaringen met de andere deelnemers. In tien maandelijkse sessies, gecombineerd met tussentijdse coaching, kunnen ondernemers een nieuwe impuls geven aan hun bedrijf.

Informatie
Op 27 augustus van 19.00 tot 20.30 uur is de introductiebijeenkomst in het Chit Chat Café van de boekhandel waarbij informatie over de boekenclub wordt verschaft en men zich kan inschrijven. De bijeenkomst is gratis, maar geef je wel vooraf op. Aanmelden voor de introductiebijeenkomst kan via de website of telefonisch bij Janine Lie-A-Kwie op telefoonnummer 5271470.

www.versgeperst.com