aftrap Curacao North Sea JazzCURAÇAO – Het nieuws dat zanger Usher niet naar het Curaçao North Sea Jazz Festival zou komen, maakt organisator Gregory Elias ‘een beetje droevig’. Dat meldt Radio Hoyer 2. Voor het eerst na het bekend worden van de afzegging van Usher spreekt Elias zich erover uit.

Elias: “Tweeënhalve week van te voren te horen krijgen dat je ‘closer’ niet meer komt, gaat je niet in je koude kleren zitten.”Een week voor het afzeggen van Usher, kreeg Mojo concerts in Nederland een telefoontje van Prince met de vraag of Elias nog geinteresseerd was. Volgens Elias was het onmogelijk om Prince in te plannen op vrijdag of zaterdag tijdens het Curacao North Sea Jazz festival en “dus wilde ik Prince als surprise voor iedereen op donderdag laten optreden”. Volgens Elias waren de engeltjes met hem door het aanbod van Prince. Na onderhandelingen over de fee kon afgelopen vrijdag bekend worden gemaakt dat Prince in plaats van Usher zou komen.

Elias vertelt hoe hij reageerde toen hij hoorde dat Usher niet meer zou komen.

3 reacties op “‘Prince was verrassingsact’”

  1. @Anand. Zeker nooit op dit festival geweest, ander zou je weten hoe het er aan de bars aan toe gaat. Wachten is er al helemaal niet bij en schreeuwen zeker niet.

  2. Als Prince een extratje was dan is hij niet de vervaning van Usher..

    dus krijgen we nu dan een ander extratje?

  3. Respect voor Elias, voor zijn inzet voor Curacao en voor hoe hij al enkele jaren topartiesten naar ons eiland heft weten te halen.

    Minpuntje zijn wel de hoge toegangsprijzen waardoor het festival een beetje een Jan Sofat/Zuurzak reunie wordt.

    Maar, elk nadeel hep zijn voordeel, dat houdt wel weer in dat voornamelijk beschaafden het festival bezoeken die keurig op hun beurt wachten bij de bar in plaats van het volk dat denkt dat wie het hardste schreeuwt het eerst geholpen wordt.