The MoviesCURAÇAO -CURAÇAO – Versgeperst.com geeft wekelijks een update van de nieuwste film die draait in The Movies of The Cinemas. Deze week in The Movies: Kick-Ass 2. Hit Girl en Kick-Ass proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave.

De twee besluiten om het eerste superheldenteam ter wereld op te richten. Echter, wanneer Mindy betrapt wordt wanneer ze wil wegglippen om Hit Girl te worden moet ze stoppen.Ze moet de afschrikwekkende wereld van gemene meisjes op de middelbare school alleen confronteren. Dave sluit zich hierop aan bij Justice Forever, een groep gemaskerde kruisvaarders onder leiding van de ex-maffioso Kolonel Stars and Stripes.

Red Mist
Net als ze het verschil beginnen te maken in de straten, verzamelt ‘s werelds eerste superslechterik, Red Mist – herboren als The MotherF%&*^r, zijn eigen verbond van slechteriken en heeft een plannetje klaar om Kick-Ass en Hit Girl te laten boeten voor wat ze met zijn vader gedaan hebben. De Amerikaanse komedie duurt 133 minuten en is geregisseerd door Jeff Wadlow. Aaron Taylor-Johnson, Jim Carrey en Chloë Grace Moretz behoren tot de cast.

www.versgeperst.com