• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

DierenleedCURAÇAO — Stichting Dierenbescherming Curaçao organiseert aanstaande weekeinde weer acties in de wijken waarbij honden en katten gratis gesteriliseerd kunnen worden. Op vrijdag wordt bij het dierenasiel zelf ingegrepen en zaterdag wordt gebruik gemaakt van het buurtcentrum van Wishi/Marchena.

Sterilisatie is een manier om de overpopulatie aan huisdieren op het eiland te voorkomen.  Tussen 08.00 en 17.00 uur voeren zij de kleine ingreep uit bij de huisdieren. Daarna kan het dier geen puppies of kitten meer krijgen of verwekken. Het vervoer van de dieren van huis naar het buurtcentrum en terug is mogelijk.

Vrijwilligers
Vrijwilligers van Stichting Dierenbescherming zijn ter plaatse om verdere informatie te geven over de behandeling van schurft, wormen, teken of andere ziektes bij dieren. De komende dagen zijn zij in de wijk om actie bekendheid geven door posters op te hangen bij snèks, minimarkets en andere plekken en om flyers te verspreiden. Ook benaderen de vrijwilligers actief bewoners om hen te stimuleren hun dier te laten steriliseren.

6 reacties op “Gratis sterilisatie dieren in Wishi/Marchena”

 1. @ Willie. Het is allemaal onnatuurlijk.

  Dan zijn we voorlopig niet uitgepraat over wat allemaal onnatuurlijk is. Vele mannen en vrouwen ter wereld zijn ook behandeld op eigen verzoek. De vrouwen in de macholanden en in andere beschaafde landen laten mannen dat doen, want elk ander voorbehoedsmiddel is ook onnatuurlijk en vaak zelfs schadelijk met kansen op ziektes.

 2. Hakkie takkie, weg zakkie. Het is allemaal onnatuurlijk. Ja er zijn ook 7 miljard mensen op deze aarde, ik zou zeggen hetzelfde doen, omdat dieren zelf niks aan kunnen doen, het is een kwestire van tijd. Doet mij denken aan de film In Time.

 3. Ik heb bewondering voor de volharding in deze acties, want het is een druppel op een gloeiende plaat. Als iedere hondenbezitter nu eens zou meehelpen.

 4. Goede actie! Hopelijk maken veel mensen er gebruik van.

 5. Berend van Hassel,

  Sluit jij dan maar aan, want we hebben niks aan personen zoals jij… 🙂

 6. Gezien de criminaliteit in met name Koraal Specht lijkt het me geen slecht idee om de inwoners van die wijk ook zo’n behandeling te geven, want wat zich daar voortplant is de toekomstige plaag van onze samenleving.