logo-2013CURAÇAO – Komend weekend vindt de zesde editie van het fundraising event ‘Goals 4 Kids’ plaats; een gezellig minisoccer toernooi waaraan jaarlijks tientallen bedrijven deelnemen. De opbrengsten gaan naar Fundashon Tuma mi Man, een kinderdagverblijf en naschoolse opvang voor kinderen.

25 van de kinderen die Tuma mi Man bezoeken zijn minderbedeeld en woonachtig in de achterstandswijk Parera en omgeving. Deze kinderen ontvangen alle zorg en educatie zonder dat hier een financiële vergoeding van hun ouders/verzorgers tegenover staat.

Opvang
Tuma mi Man biedt alle kinderen kwalitatief hoogwaardige kinderopvang, waaronder voor- en naschoolse educatie, huiswerkbegeleiding, drie gezonde maaltijden per dag, fruit, luiers, en babyvoeding. Daarnaast biedt de opvang hun dagelijkse bezoekertjes veel aandacht, liefde, ontwikkelingsmogelijkheden en gezinszorg aan de ouders. Door middel van kwalitatieve opvang, met extra aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling, beoogt de stichting een betere samenleving te helpen opbouwen, en de leefomstandigheden van de minderbedeelde kinderen en hun gezin te helpen verbeteren.

Fundraising
Ter financiering van de opvang voor deze groep kinderen, wordt alweer voor de zesde keer het fundraising event ‘Goals 4 Kids’ geoganiseerd. Deze zesde editie vindt plaats op vrijdag, zaterdag en zondag, bij CVV Willemstad. Vrijdagavond begint de sportieve gezelligheid om 19.00 uur, op zaterdag en zondag wordt er vanaf 10,00 uur tot in de vroege avonduren voor het goede doel gevoetbald.

Inschrijven
Voor meer informatie over Goals 4 Kids en Tuma mi Man kan iedereen terecht op website en op de facebookpagina Fundashon Tuma mi Man. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor zowel dames- als herenteams. Inschrijven kan via n.tschumie@amicorp.com. Inschrijfgeld bedraagt 600 gulden voor herenteams en een ‘blinde’ donatie voor damesteams.

Familie
Fundashon Tuma mi Man nodigt iedereen bij deze uit om het aanstaande weekend met de hele familie dit event te bezoeken. De toegang is helemaal gratis en op zaterdag en zondag is er een gezellige Kids Corner met leuke spelletjes en entertainment. Het is één en al gezelligheid met sfeervolle muziek, spannende wedstrijden, een loterij met geweldige prijzen en er kan ook heerlijk gegeten en gedronken worden.

www.versgeperst.com