• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Xafira UrselitaCURAÇAO – Xafira Urselita zal Curaçao op 28 september vertegenwoordigen bij de Miss World Verkiezing 2013 in Indonesië. De zeventienjarige schone wordt onder de vleugels van Dushi Magazine klaargestoomd voor de schoonheidscompetitie.

Urselita volgt momenteel een intensieve training die door verschillende professionals belangeloos wordt gegeven. Zo krijgt ze dramalessen, perfectioneert ze haar ‘loopje’ op de catwalk, wordt ze gevormd met personal coaching en lessen public speaking. Daarnaast werkt ze aan haar conditie onder begeleiding van een personal trainer, leert ze de fijne kneepjes van visagie, ondergaat ze een mental/survival training, leert ze over de geschiedenis van Curaçao en ontwikkelt ze zich tot een topdanseres van Caribische stijlen.

Sport

Ook zet Urselita zich belangeloos in voor minderbedeelde kinderen. Naast Miss Teen Curaçao Celine Hugo is zij ook één van de ambassadrices van het toekomstige Sportinternaat Willem Alexander van Stichting Tegen Kindermishandeling. De zeventienjarige is zelf een fervente voetballer en gelooft dat sport een middel is tegen armoede. Vrijwilligerswerk is ook een van de speerpunten van de missverkiezing. De non-profit organisatie Beauty with a Purpose is gelinkt aan de Miss World verkiezing. Voorafgaand aan de verkiezing wordt een kandidate met het meest relevante goede doel uitgekozen. Het uitverkoren goede doel krijgt dan een donatie.

Miss Dushi Personality
Op 3 september begint Urselita’s Indonesische avontuur. Dan zal ze op de eilandenarchipel in de Stille Oceaan aankomen. Het grote evenement vindt echter pas op 28 september plaats. Xafira Urselita is een leerlinge van het Radulphus College. De 5 havo-scholiere doet dit jaar eindexamen. Vorig jaar werd ze uitgeroepen tot Miss Dushi Personality, een wedstrijd georganiseerd door Dushi magazine, die zich niet alleen richt op het uiterlijk maar waarbij de persoonlijkheid van de deelnemers doorslaggevend is.

Facebook
Meer informatie over de Curaçaose kandidate is te vinden op haar Facebookpagina Xafira Urselita. Ook kunnen fans haar volgen via deze pagina die dagelijks wordt geüpdate. Zo zijn de fotoshoots die ze wekelijks heeft met professionele fotografen op de pagina te bewonderen. Personen die ook een bijdrage willen leveren aan de deelname van Xafira Urselita in Indonesië kunnen contact opnemen via haar Facebookpagina.

Xafira Urselita

7 reacties op “Xafira Urselita klaar voor Miss World Verkiezing”

 1. Theo, Maggie heeft wel gelijk, althans wat betreft Monifa Jansen (Xafira ken ik niet). Die is werkelijk volkomen geobsedeerd van haar uiterlijk, en als ze evenveel aandacht had besteed aan haar studie als aan haar Blackberry en Facebook dan was ze nu Prof. Dr. Mr. Drs. Msc. Bac. Jansen.

 2. @ What’s in a name. Wat is er mis met namen als Truus, Bep, Toos, Griet en Ans?

  Er is niets mis mee in Nederland, maar op Curacao?

 3. @maggie, ben je jaloers? Ken je haar persoonlijk?

 4. Mooie meid, ongetwijfeld bezig met 24 uur pingen en Facebooken per dag vooral om te laten zien hoe geweldig ze is.

  Ik denk dat het ziekelijk is, die foto’s van al die meiden in vreemde poses met hun blackberries in de hand voor de spiegel.

 5. Ik wordt een beetje moe van die namen die ouders hun kinderen tegenwoordig geven. Monifa,Xafira. Onuitspreekbaar en onschrijfbaar.

  Wat is er mis met namen als Truus, Bep, Toos, Griet en Ans?

 6. Moest ze alleen niet 18 zijn om mee te mogen doen net als Monalisa Jansen?

 7. Mooie meid hoor!