Jandino bij Avila - charming JudeskaCURAÇAO – De première van Jandino’s De Revue op Curaçaois een feit. De belofte van een hoop diversiteit en energie  is meer dan waargemaakt. Met de muziek en zang en de verschillende typetjes die zijn meegereisd was het niet alleen een feest van herkenning, maar ook een feest aan variatie en hilariteit.

Het evenement werd georganiseerd door HTF productions (opgericht door Jörgen Raymann) en het Avila Hotel. De theatershow was in de weken voor de daadwerkelijke show al een succes te noemen vanwege de run op de entreekaarten. Al met al heeft Jandino bewezen niet alleen immens populair op het eiland te zijn en een gedegen naam te hebben, maar ook enorm te zijn gegroeid als topcabaretier.

Uitverkocht
Vandaag is er een tweede en laatste voorstelling van Jandino’s De Revue bij het Avila Hotel. Kaarten voor deze show zijn niet meer verkrijgbaar, daar zij al vanaf maandag waren uitverkocht.

9 reacties op “Jandino gaat los bij Avila Hotel”

 1. Judeska heeft wel een punt.. Heel punda zat vol en je kon nergens parkeren.. Dus doordat Avila iets organiseerd waar ze geen parkeerplaatsen voor hebben dienen alle andere ondernemenrs hier voor te bloeden? Laat Avila dan maar voor een busje zorgen! Typisch gedrag van hier.. ik organiseer wat en zorg niet voor parkeergelegenheden, veiligheid en ruim de rommel niet op!
  Volgende keer dient Avila maar een vergunning aan te vragen want ze zorgen voor verkeersonveiligheid.. als je iets wil organiseren dan dien je ook geen overlast te verzorgen!

 2. Fijn dat sommige mensen op een fatsoenlijke en normale toon een discussie kunnen voeren zeg..
  En Jan Dino is van ons?! Werkt verder ook helemaal niet polariserend ofzo..

 3. Wat ben je gezellig @Judeska
  Ga maar lekker volgende weekend bij Kome eten, dan heb je plek, uitzicht en van allles zat.
  Niet zeuren over domme dingen, Jandino is van Curacao, laat ons ook van hem genieten .

 4. Wat een slap geklets zeg. St. Tropez moet dus ook maar geen activiteiten op vrijdag organiseren met band, aangezien men naar Kome wilt en anders geen parkeerplek hebben. Organiseer ook maar niks bij de Kleine werf, want dan is er geen plaats meer voor mensen die naar Villa Maria en Bermuda willen gaan.

 5. @ Judeska.

  En ik dacht je zat juist in de show! 😉

 6. Volgens mij heeft Judeska gelijk, Avila moet daar niet zulke grote evenementen gaan vieren. Doe dat lekker bij grote werf, heb je de ruimte en de parkeergelegenheid.

  En de wereld draait ook niet alleen om de mensen die bij Avila naar Jan Dino willen kijken..

 7. @Judeska. Kome zo’n plek waar je binnenzit, geen terras, geen uitzicht, middelmatig eten daar wil je toch helemaal niet voor de deur parkeren. En zo toch dan maar eens 200 meter lopen met bo sanka grandi! Jammer dat er mensen op Curacao zijn die de wielklemmen van SKS lekker c.q. leuk vinden. In Amsterdam zijn ze al jaren helemaal uit het straatbeeld verdwenen omdat het een niet gastvrije indruk geeft richting bezoekers/toeristen, de markt waar Curacao het juist van moet hebben. Zaterdagavond was er overigens overal plaats genoeg om te parkeren in de omgeving.

 8. @Judeska, lijkt mij de verantwoordelijkheid van Kome om hun eigen parkeerplekken te regelen. De wereld draait niet om jou.

 9. Alleen jammer dat er hierdoor geen enkele parkeerplaats meer was in Punda.. wilde uiteten bij Kome maar kon nergens mijn auto kwijt.. en de sks was lekker wielklemmen aan het zetten..

  Avila moet geen evenementen voor 1000 man organiseren als er geen parkeerplaatsen zijn