zonCURAÇAO – Het Zonnetje van Curaçao is gisteren uitgereikt aan Timo Brouwer, omdat hij zich inzet voor een schoner en mooier Curaçao. Timo heeft met zijn bedrijf Green Force ervoor gezorgd dat ons eiland haar eerste recyclingcentrum heeft is. Ook draagt Timo bij aan bewustwording over de invloed van afval op de natuur.

Middels het uitreiken van ‘Het Zonnetje’ willen Stichting Huntu Kòrsou, Divi Design en I’n Tipi burgers van Curaçao in het zonnetje zetten omdat zij zich onvoorwaardelijk inzetten voor de gemeenschap en zodoende een voorbeeld zijn voor onze samenleving.

‘No trash but treasure’
Het ‘Zonnetje van Curaçao’ is een initiatief in het kader van het online ‘Huntu Kòrsou Magazine’ in september voor de derde keer zal worden gelanceerd. Naast een oorkonde krijgt Timo een ‘Het Zonnetje’ award dat speciaal voor deze gelegenheid is ontworpen door Angélique Da Costa Gomez van giftshop ‘Crafted by Angel’. Dit kunstwerk beeldt uit waar Timo sinds jaar en dag de samenleving probeert van bewust te maken: no trash but treasure.

DIV_1254_small

1 reactie op “‘Zonnetje van Curaçao derde keer uitgereikt”

  1. Mooi man…. Zet ‘m op Ninja…..