• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Boek mijn droom voor ons landCURAÇAO – Europese en Caribische Nederlanders hebben vanaf april hun droom voor de koning kunnen delen. De driehonderd meest inspirerende wensen worden gebundeld in een boek dat 5 september wordt aangeboden aan het koningspaar. Iedereen in het Caribisch deel van het Koninkrijk komt in aanmerking voor een gratis exemplaar.

Het water-­en energiebedrijf Aqualectra stuurt alle huishoudens de komende weken een flyer met informatie en een waardebon per post toe. Daarmee kan men het boek op 5 september vanaf 14.00 uur bij een aangesloten boekhandel of supermarkt ophalen.

Dromen
Uit de ruim 6.500 ingezonden dromen koos een jury van zestien bekende Nederlanders ruim 300, verrassende en inspirerende dromen. Die keuze leidde tot het boek ‘Mijn droom voor ons land, inspiratie voor de Koning.’ Vanaf 10.00 uur is bovendien een digitale versie te downloaden via www.mijndroomvooronsland.nl

Droomboek voor de Koning
Op donderdag 5 september 2013 ontvangt Koning Willem-­‐Alexander het eerste exemplaar van het Droomboek op Paleis Het Loo in Apeldoorn. Nadat Koning Willem-­‐Alexander het Droomboek in ontvangst heeft genomen,opent hij samen met Koningin Máxima op Paleis Het Loo een buitententoonstelling, waar een aantal dromen uit het Droomboek is uitgebeeld. Mavis Albertina, lid van het Nationaal Comité Inhuldiging, coördineert de activiteiten in het Caribisch Koninkrijk.

10 reacties op “Droomboek wordt binnenkort uitgebracht”

 1. Op 5 september is het boek ook te downloaden:
  http://www.mijndroomvooronsland.nl/nl-NL/droomboek

 2. BAD LOSER.
  R.Willems, 2 september 2013.

  De Heer Amerigo Thodé van de MFK noemt VVD-Kamerlid André Bosman “bad loser” m.b.t. de voorgestelde Bosmanwet inzake migranten uit Aruba, Curaçao en St.Maarten.
  Bosman een winner?
  Toch zeer rare discussiants op het forum van “Versgeperst”. Alle 50 reacties werden aandachtig doorgelezen en de wijze van reageren om een opbouwende maatschappelijke opinie te vormen, roept twijfels op, afgezien van de inhoud die ter discussie wordt gesteld.
  Dhr. Thodé noemt Dhr. André Bosman een “loser”! Is de Dhr. Bosman dan een “winner” of toch een uitgesproken “loser”?
  Dhr. Thodé werd verweten voor wat zijn volwassen zoon gepleegd had. Echt Curaçaos op zijn smalst; miskenning van persoonlijke zelfstandige vrijheid. Als vader moest kennelijk Dhr. Thodé achter zijn volwassen zoon met de zweep aanhollen, dat hij niet in fout zou gaan als zelfstandige volwassene!
  Alle zelfstandige vrijheden houden zowel het verkeerde als de goede in, anders is het geen kenmerkende vrijheid.
  Uiteraard zegt dit niets of Dhr. Bosman “winner” of “losser” is!
  Raad van State had zijn eigen opinie hier over:’ EU-beleid biedt geen ruimte voor strengere eisen aan Antilliaanse migranten’. “Aan migranten uit Aruba, Curaçao en St.Maarten kunnen niet zomaar strenge toelatingseisen worden gesteld. Alleen als er zwaarwegende gronden bestaan, is dat mogelijk.”
  Dat staat in een advies van de Raad van State over een initiatiefwet van de Tweede Kamerlid
  André Bosman (VVD). Volgens de Raad is de toelichting op het wetsvoorstel ontoereikend. Dhr. Bosman zou deze uitspraak in overweging nemen en liet weten zijn tekst te zullen aanpassen. Het is nu aan de Tweede Kamer een oordeel te vellen over het aangepast voorstel!
  Waar niets te winnen valt, is er alleen te verliezen en dit lijkt veel op de Bosman situatie: wie de oorlog én de vrede dreigt te verliezen, had veel beter nooit aan zo’n prul moeten beginnen!

 3. 23 september=2 september

 4. @ Arie. Het water-­en energiebedrijf Aqualectra stuurt alle huishoudens de komende weken een flyer met informatie en een waardebon per post toe.

  Het is vandaag 23 september en jij gelooft, dat Aqualectra die flyer op tijd in de brievenbussen krijgt? Ik geloof, dat de boeken bij de nabestelling van de schoolboeken komen of zoiets.

 5. G. Tassche, op 01-09-2013 om 03:33

  Meneer Tassche, misschien moet u eerst even goed leren lezen:

  “Het water-­en energiebedrijf Aqualectra stuurt alle huishoudens de komende weken een flyer met informatie en een waardebon per post toe. Daarmee kan men het boek op 5 september vanaf 14.00 uur bij een aangesloten boekhandel of supermarkt ophalen.

 6. Het droomboekje bestaat al; het zijn de verzamelde partijprogramma’s van MFK, MAN, PAIS, Sulvaran en PS.

 7. G. Tassche, ik zou wachten op de volgende kroning.

 8. @ G. Tassche. Wij hebben geen waardebon ontvangen om het droomboek op te gaan halen.

  Het is te makkelijk om dit goed te laten verlopen.

 9. Wij hebben geen waardebon ontvangen om het droomboek op te gaan halen.
  Op welke manier kunnen wij aan dit boek komen.

 10. Kan het niet gewoon bij iedereen in de brievenbus gedaan worden zoals het telefoonboek?