• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

blue bayCURAÇAO – Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort neemt de exploitatie van Blue Bay Hotel & Beach in goed overleg over van WestLodge Hotels. Daarmee worden alle activiteiten binnen het resort voortaan integraal aangestuurd. De overname is de eerste stap van het Blue Bay Masterplan.

“Wij streven ernaar Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort de komende jaren naar een hoger niveau te brengen. Het is onze overtuiging dat een integratie van onze verschillende diensten, het vergroten van de efficiency en het vereenvoudigen van onze communicatiestructuur daaraan gaan bijdragen”, aldus Stefan Dubbeling, Operationeel Directeur van Blue Bay.

Blue Bay Masterplan

Rogier van der Meer, Commercieel Directeur van Blue Bay vult aan: “Het overnemen van de exploitatie van de hotel- en strandactiviteiten is de eerste stap in de uitvoering van een door ons ontwikkeld Blue Bay Masterplan. Wij gaan ons met veel energie inzetten om onze gasten nog beter te bedienen.”

10 reacties op “Overname binnen Blue Bay”

 1. @Guus Geluk, ik zou maar oppassen hoor want het trekt ook veel makamba oplichters aan! Ga erheen en je ontmoet ze snel.. snelle praatjes en als ze het geld binnen hebben vertrekken ze meteen! dat soort makambas dus!

 2. Wij zijn zuiderlingen, mensen van het zuiden zijn altijd welkom, noordelingen niet.

 3. Wat moet je nou met die Germaanse ras

 4. Jan Doret, goed te horen dat Blue Bay een macamba enclave is geworden. Dan kun je er dus slapen met je ramen open en zonder je auto af te sluiten en zonder dat de porkchops je om de oren vliegen of je je buurman met zijn hand in zijn kruis ziet lopen.

  Ik ga meteen navraag doen naar een leuk huisje op Blue Bay.

 5. @ Joris… Wat jaloezie allemaal teweeg kan brengen… Je zit Blue Bay af te kraken omdat je hoogstwaarschijnlijk niet het geld hebt om daar te kunnen wonen… ikke wel…Ik woon al 5 jaar op Blue Bay en kan bevestigen dat het een een van de beste resort is van het eiland. dat er af en toe een Isla luchtje voorbij komt zal ik zeker niet tegenspreken, maar wat je allemaal uit je nek hebt gekraamd is pure nonsense…pure jaloezie…hahahha

 6. Vroeger ging de lokale bevolking er nog wel heen om te zwemmen maar dat is nu onbetaalbaar geworden.. is echt een makamba enclave geworden..

 7. Ben benieuwd wat de motieven/redenen zijn waarom WestLodge de exploitatie overdraagt. ‘In goed overleg’ betekent in 9 van de 10 keer ruzie in de tent. Iemand?

 8. @Vernon. Blue Bay is in eigendom van Nederlanders, dus de term “nos mes por” gaat hier niet op.

 9. Begin van het einde inderdaad. Ongelooflijk dat er uberhaupt mensen op Blue Bay willen wonen en verblijven onder die stank en fijnstof van de Isla. En maar blijven ontkennen; “nee hoor je ruikt het bijna nooit en het is maar een paar dagen per jaar” Tuurlijk lekker doorslapen met je kleine kindjes naast je. Het is niet voor niets dat diverse banken op Curacao al jaren geen ene gulden op Blue Bay willen financieren. Feitelijk is alles op Blue Bay nog niet de helft waard van waar het voor staat. Dan hebben we nog het speculatie argument van “what if Isla closes…?” Maar dat gaat voorlopig niet gebeuren en is die speculatie op misschien 20% meerwaarde van je huis/vastgoed dan wel de gezondheid van jezelf en je familie waard? Onder de uitstootzone van de Isla komt aantoonbaar 9 keer meer kanker voor dan op de rest van eiland. Blue Bay ligt er dagelijks 24/7 vol in. Hang maar eens een kraakwit T-shirt een paar dagen aan de waslijn en zie wat er gebeurt.

 10. Dit is het begin van het einde van Blue Bay. Waar het ‘nos mes por’ het eiland heeft gebracht laat zich zien. Een bijna failliet eiland waarin criminaliteit hoogtij viert en waar we geregeerd worden door lieden met strafbladen langer dan hun CV’s.