Groep DolfijntjesCURAÇAO – Als onderdeel van het vakantieplan hebben de kinderen van het kinderdagverblijf Dolfijntjes van de SGR-Groep vrijdagochtend doorgebracht in het Dolphin Suites Hotel. De groep bestond uit tien lokale kinderen met een beperking, hun ouders, drie specialisten en vier begeleiders.

De toegankelijke faciliteiten van het geheel aangepaste Boutique Hotel zijn voor de kinderen beschikbaar gesteld, waaronder het zwembad, doucheruimtes, het BBQ terras en de bibliotheek ruimte waar diverse spellen gespeeld konden worden en een film is afgespeeld.

Bijzondere behoeftes
Tevens konden de kinderen een bezoek brengen aan het Sea Aquarium en het bijbehorende strand met de daarvoor bestemde strandrolstoelen die aanwezig zijn in Dolphin Suites. Jaarlijks ondersteunt Dolphin Suites meerdere lokale activiteiten voor mensen met een beperking. Het aangepaste hotel streeft er naar voor zowel lokale gasten als internationale gasten met een bijzondere behoefte haar faciliteiten en diensten aan te bieden.

5 reacties op “Dolphin Suites ondersteunt kinderdagverblijf SGR”

 1. De kinderen hebben genoten, op een eiland waar rolstoelvriendelijkheid nog niet hoog op de agenda staat, zijn dit soort initiatieven fantastisch. De kinderen hebben een fantastische ochtend gehad in het park en hebben genoten van het zwembad en de faciliteiten van Dolphin Suites! Bedankt!

 2. Ik denk dat al deze opmerkingen misplaatst zijn. Kijk naar de echte recenties op Zoover. Het hotel wordt nog steeds als beste hotel van Curacao beoordeeld. Tevens zodoende ook het bezoek aan het park. Dit artikel heeft overigens geen betrekking op
  het park maar op het hotel. Graag even beter lezen en commentaar melden waar het gepast is. bedenk wel dat er wereldwijd altijd iets te zeggen valt over parken en bedrijven waarin er met dieren gewerkt wordt. Sea Aquarium Park draagt in alle opzichten bij aan de ontwikkeling van natuur, economie en welzijn op Curacao. Dankbaarheid zou eerder op zijn plaats zijn.

 3. 1 of 5 stars Reviewed May 27, 2013

  This is by far the worst aquarium I have ever visited. Many empty tanks. Quite a few tanks were just blue concrete, no habitat what so ever for the fish.

  The 3 nurse sharks was in a pool half a meter deep, all out in the sun with little to no shade. All blue concrete here as well. This is animal cruelty.

  There are some rays in the same style “habitat”. The staff kept kicking and prodding the turtles so the guests could touch them. I got so angry, that if the staff member had not been a 20 year old girl, who clearly dont know better, I’d get into a fist fight.

 4. “Gekke Henkie; wees eens wat duidelijker, waar precies kan ik die recensie vinden?

 5. Kijk voor de gein eens naar de recensie van het Seaquarium op www.trpadvisor.com, dan lopen je de tranen over de billen zo slecht, klantonvriendelijk en vooral dieronvriendelijk is deze gelegenheid.