• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Spong, Gerard @ Nouchka HuijgCURAÇAO – Gerard Spong presenteert aanstaande zaterdag zijn nieuwste boek ‘De breuk’. Spong is strafrechtadvocaat in Amsterdam. Zijn advocatenkantoor Spong Advocaten is geassocieerd met SMS Attorneys at Law te Curacao. Recentelijk heeft Spong zijn veertigjarig jubileum als advocaat gevierd.

Van zijn hand verscheen ‘De breuk’ een juridische thriller gebaseerd op ware feiten en, naar zijn zeggen, een van zijn meest opmerkelijke moordzaken. In de media is het boek als volgt omschreven: ‘Fascinerende reconstructie, geschreven met humor en gevoel voor detail. Vermakelijk en leerzaam voor zowel advocaten als leken’ de Volkskrant en ‘Een meesterlijk boek dat naar meer smaakt.’ Elsevier.

Lezing
Behalve een korte introductie signeert Spong zaterdag ook exemplaren van ‘De breuk’. Gedurende zijn aanwezigheid op Curaçao verzorgt Spong in samenwerking met SMS Attorneys at Law een lezing voor genodigden over ‘Actuele ontwikkelingen in het straf(proces)recht, bezien vanuit de cassatiepraktijk’. De signeersessie is van 14.30 tot 15.30 uur bij Mensing’s Caminada.

Balans_logo_volledig_cmyk

3 reacties op “Advocaat Gerard Spong signeert zijn nieuwe boek”

  1. En wie is die Wim Nijlan helemaal

  2. Zolang advocaten door de samenleving als goden worden beschouwd en op handen worden gedragen, is het meer dan logisch dat ze naast hun buitenproportionele uurtarief die blindelings door ieder betaald worden, ook als popsterren gedragen door o.a. boeken te gaan schrijven. .

  3. Ik vind het maar een enge man. Alleen Gerrit Schotte is nog enger.