• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

drayercampmanCURAÇAO – De eerste uitzending zit er op, maar presentator Dick Drayer is nog niet tevreden. “Ik ben een radioman en televisie is toch iets heel anders.” De nieuwe Nederlandstalige talkshow Drayer & Campman werd dinsdagavond live uitgezonden op TV11.

De presentatoren Dick Drayer en Jos Campman willen met de wekelijkse talkshow een journalistiek programma neerzetten voor alle eilandbewoners. De eerste uitzending was hectisch. “We zijn dinsdag pas om 18.00 uur begonnen met de inhoud van het programma, dat was veel te laat. De eerste minuten van de uitzending was ik in mijn hoofd druk bezig met andere dingen, waardoor ik niet goed aan het luisteren was. Gelukkig was Jos wel scherp”, vertelt Drayer.

Regisseren
Dat televisie en radio twee heel verschillende media zijn, merkte Drayer al snel. “Met radio kun je in een gesprek nog wel eens wat wegknippen als het te lang is. Met live televisie moet je een interview strak regisseren”, aldus de presentator.

Ervaring
Beide presentatoren en bedenkers van de talkshow hebben al veel journalistieke ervaring op Curaçao. Dick Drayer is op dit moment hoofdredacteur van Paradise FM en eigenaar van de website Persbureaucuraçao.com. Jos Campman was adviseur bij Radio Hoyer 1 & 2 en is correspondent voor de Nederlandse Programma Stichting (NPS). Daarnaast heeft hij een eigen bedrijf in mediamanagement en communicatie.

Drayer & Campman is elke dinsdag om 21.00 uur te zien op TV11

1 reactie op “‘Ik ben niet tevreden’”

  1. Onze Jos! En Mister Dick. Dat zal me een show zijn… Een beetje cabaret is nooit weg…