• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Soul Beach FestivalCURAÇAO – Al jaren staat ‘Soul Beach’ bekend als een evenement waar wereldberoemde artiesten optreden. Sterren zoals Alicia Keys, Wyclef Jean, Erykah Badu en Lauren Hill hebben al hun talenten laten zien op Arubaanse bodem. Het evenement belooft weer groots te worden en er wordt zelfs aan Curaçao gedacht.

Volgens de organisatoren van het Soul Beach Festival heeft Curaçao altijd een positieve bijdrage geleverd aan het evenement. De lokale media heeft de laatste jaren veel aandacht aan het evenement besteedt en veel Curaçaose muziekliefhebbers reizen elk jaar ook naar Aruba af om alle spektakel mee te maken. De organisatoren willen daarom een sterkere band creëren met ons eiland en Curaçao ook een beetje in de ‘spotlight’ zetten.

Sterkere band
“Wij willen natuurlijk dat veel mensen uit de Verenigde Staten en Curaçao naar Aruba komen voor het festival, maar wij willen ook dat veel mensen van Aruba naar Curaçao gaan”, vertelt Karl Welch, hoofd logistiek en promotie van Soul Beach. “Curaçao is een prachtig eiland en wij willen de Amerikaanse toeristen ook naar Curaçao brengen, zodat ze de cultuur leren kennen en de schitterende architectuur kunnen zien. Wij willen een sterkere band met dit eiland opbouwen en daarnaast ook een bijdrage leveren aan de groei van het toerisme”, aldus Welch.

Aantrekkelijke prijzen
Volgens organisator Mark Adkins zullen er speciale promoties voor Curaçaoënaars zijn. Zij krijgen de kans om verschillende prijzen te winnen. Daarnaast zullen er ook speciale reisaanbiedingen zijn en zullen de mensen entreekaartjes kunnen kopen tegen aantrekkelijke prijzen. “Deze aanbiedingen zullen nog bekend gemaakt worden, maar ik kan zeker zeggen dat de entreekaartjes, gezien de line-up, relatief goedkoop zijn”, aldus Adkins. “Je kunt er zeker van zijn dat het veel duurder is om deze artiesten in Amerika te zien.”

Toni Braxton
De tiende editie van het Soul Beach Festival wordt van 26 tot en met 31 mei op Aruba gehouden. Wie wil lachen kan vrijdag 28 mei, tijdens de ‘Comedy Night’ genieten van optredens van Kevin Hart en Mark Curry. Zaterdag 29 mei zullen Mary J. Blige en Raheem DeVaugh het podium op gaan, terwijl Toni Braxton en Joe Thomas het festival zondag afsluiten. Voor meer informatie kun je bellen naar 4612181 of 6905456.

www.versgeperst.com