• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Culinairy team 2013CURAÇAO – Het Curacao Culinary team 2013 keert vandaag terug uit Miami met maar liefst acht medailles. Het team heeft afgelopen week vier dagen lang staan snijden, koken, bakken, braden en shaken om het publiek op de Taste of the Caribbean, de beste culinaire hoogstandjes van Curaçao te laten proeven.

Pastry Chef of the Year Carlos Anthonij heeft tijdens de individuele cheesecake wedstijd een gouden medaille in de wacht gesleept voor zijn talent. Vijf zilveren medailles gingen naar Senior Chef of the Year Adriyel Lourens 2x, Junior Chef of the Year Ashohary Juliana, Bartender of the Year Glenn Kemp en het gehele Curaçaose team. Shanot Ocalia (Team Member) en Glenn Kemp (Puerto Rico Rum Competition) zijn beloond met brons.

Culinairy team 2013
.

4 reacties op “Culinary team keert terug met acht medailles”

 1. @ Shelma Nairi: Voor jou mag Curacao of de curacaoenaars nooit ergens op uitblinken he? Vanwaar al die wrok?

 2. en nu nog de duizenden die in de HORECA op curacao ondermaats presteren naar dit niveau toe leiden Chata en uw Leden en niet leden

 3. Dat doet me denken aan de zwemwedstrijden op de lagere school waarbij het moelijker was om niet dan wel in de prijzen te vallen, zoveel bekers waren er.

  Zoals Koot en Bie ooit zongen: geen gezeik, iedereen rijk.

  Wat een mop, en iedereen trapt er hier natuurlijk weer blind in.

 4. Pabien! Hou onze bandera hoog!