• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Chelele  nummer 5CURAÇAO – Stichting NAAM organiseert morgen weer de tweewekelijkse bijeenkomst ‘Kòrsou Ban Chèlèlè’ (Curaçao kom kletsen). Een bijeenkomst vol discussie en muziek dat deze week in het thema staat van de rijkdom aan culturen en nationaliteiten die Curaçao kenmerkt.

Hierover wordt gepraat met drie gasten die afkomstig zijn uit andere landen maar die al lang op het eiland wonen en zich Yu di Korsou voelen. De gasten gaan antwoord geven op vragen zoals: Hoe kijk je tegen Curaçao en de bewoners van het eiland aan? Waar moet Curaçao trots op zijn en waarin kunnen we veranderen?

Gasten
De in Venezuela geboren Ariledg Tovar, bekend van Radio Direct, is veertien jaar geleden naar Curaçao gekomen voor vakantie en is nooit meer weggegaan. De tweede gast is Wanda Batisma van Haïti die op jonge leeftijd met haar familie naar Curaçao is gekomen. Elke zondag presenteert zij een programma op Kanal 24 speciaal voor Haïtianen en iedereen die kennis wil maken met de Haïtiaanse cultuur. De derde gast is de Nederlander Jan-Peter Klijn die onder meer betrokken is bij de ontwikkeling van Livingstone en andere bouwprojecten op Jan Thiel en andere plekken.

Deelname
De bijeenkomst wordt gehouden op de patio van de stichting op het Johan van Walbeeckplein. Aanvang is 18.00 uur. Deelnemers kunnen naast meedoen aan de discussie ook genieten van muziek, hapjes en een ontspannen sfeer. ‘Kòrsou Ban Chèlèlè’ wordt live uitgezonden via Radio Hoyer 1.

 

www.versgeperst.com