• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Gevmin Wiels bij Tentoonstelling Dubbelspel Foto_©Nico van der Ven 11CURAÇAO – Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels heeft zaterdag de expositie Dubbelspel geopend in het Amsterdamse Centrum voor Beeldende Kunst (CBK). Dat meldt het Kabinet van Curaçao. De tentoonstelling is een hommage aan de Curaçaose schrijver Frank Martinus Arion.

Gevmin Wiels bij Tentoonstelling Dubbelspel Foto_©Nico van der Ven 08 De opening werd opgeluisterd door vier dames die een potje domino speelden. Muziekgroep Tambu Ta Papia en dansgroep D’Art Holland verzorgden de muzikale en visuele omlijsting van de opening. Aanwezige dichters droegen hun dichtwerk voor. De tentoonstelling wordt gevuld door zes beeldende kunstenaars en zes dichters die zich hebben laten inspireren door de bekende roman Dubbelspel.

Expositie
De expositie vormt onderdeel van het project Hommage aan Frank Martinus Arion. Zaterdag vertelt beeldend kunstenaar Ceseli Josephus Jitta tijdens ‘de ontmoeting’ over haar werk op glas. Dat vindt ook plaats in het CBK om 11.30 uur. Het project wordt afgesloten met de documentaire Frank Martinus Arion: ‘Yu di Kòrsou’ van Cindy Kerseborn die op 10 oktober in première gaat in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Informatie
Tot 20 juli kunnen belangstellenden nog terecht in het CBK. Voor meer info kun je terecht op de website van het CBK.

Gevmin Wiels bij Tentoonstelling Dubbelspel Foto_©Nico van der Ven 18
(Foto’s: Nico van der Ven)

1 reactie op “Expositie eert Frank Martinus Arion”

 1. Het is een ergernis dat Arion, schrijver van een enkel succesvol boekje telkens weer voor dat ene boekje geeerd wordt. Daarbij komt dat het een grote Nederland en Nederlanderhater is.