• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Mudskipper family thumbCURAÇAO – De allereerste game over Curaçao wordt donderdag gepresenteerd in Arnhem. Student communicatie & multimedia design Raymiron Torregrosa is de geestelijk vader van de game, die The Mudskipper Family heet. 

 
Torregrosa’s concept werd gekozen uit twaalf andere inzendingen. “De game is geheel in het 3D gemaakt. Toen we met de game bezig waren ben ik er achter gekomen dat dit de eerste game was in de geschiedenis van Curaçao. De game is zo goed gelukt dat ik het met heel Curaçao wil delen”, laat Torregrosa enthousiast weten. Op dit moment leggen veertig studenten de laatste hand aan de game.
mudskipper family 4
Gevaarlijke tocht
The Mudskipper Family vertelt het verhaal van een familie mudskippers, een beestje dat in de modder of in ondiep water leeft. De familie is geboren en getogen aan de oostkust van Curaçao en bestaat uit twee ouders en drie kinderen. Op een dag wordt het jongste zusje Eva meegenomen door een warawara. Leguaan Frank weet ze te vertellen dat de roofvogel haar heeft meegenomen naar de Christoffelberg. Er zit niets anders op dan haar daar te gaan zoeken, maar er wacht dan wel een tocht vol gevaren langs onder meer de St. Annabaai en Spaanse Water. Onderweg moeten de gezinsleden, elk met een eigen karakter, nat zien te blijven om niet uit te drogen. Daarnaast wacht er ook het nodige gevaar van dieren die hoger in de voedselketen staan dan zijzelf.

Presentatie
Aanstaande donderdag wordt de game gepresenteerd. In de ICA Lounge, Ruitenberglaan 26 in Arnhem, begint de presentatie om 14.00 uur Nederlandse tijd. Vanaf diezelfde dag is de game gratis te downloaden via de website van de makers.

mudskipper family 3

3 reacties op “Adventure game over Curaçao deze week gelanceerd”

 1. Curacao heeft inderdaad alles in zich voor een adventure game. Schotte ontwijken die met gepansterde auto en mafiose lijfwachten over de pontjesbrug komt gescheurd. Vervolgens slalommen langs een dronken over de Handelskade waggelende Constantia. Dan bonuspunten verzamelen door Jamaloodin aan de bar van Saint Tropez te verslaan in het drinken van dure cocktails.
  Dan terug naar Punda en als Constantia zoveel mogelijk winkels leegroven in de Handelsstraat. Volgende opdracht is als zoon van Amerigo Thode zoveel mogelijks drugs ongezien het vliegtuig in te krijgen. Daarna als Gerrit Schotte zoveel mogelijk Black Berries uitdelen in Seru Fortuna, Muizenberg en Souax.
  Vervolgens, weer als Gerrit Schotte, zoveel en zo duur mogelijke reizen over de hele wereld zien te maken, waarbij je bonuspunten scoort als je Ramsay Soemanta en Stella van Rijn meer dan 2 meter achter je weet te houden.
  In een tussenronde als Constantia zoveel mogelijk familieleden aan een baan bij het BZV weten te helpen, waarbij je hun diplomas mag vervalsen.
  Tenslotte de laatste ronde van de game, een vuurgevecht met Jamaloodin die weliswaar 15 zware wapens draagt maaf door zijn witte pakken en gouden kettingen in het donker wel goed te herkennen is.

  Dit wordt een bestseller!

 2. IK GA JE ZEKER PROMOTEN ZET HEM VOORT ZAL ZEKER SUCCES ZIJN
  GEFELICITEERD

 3. Geweldig!!!!!!! ga Ik zeker downloaden!