• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

trekkenCURAÇAO – Het Jeugdfonds Nederlandse Antillen (JENA) viert op 19 november haar twintigjarig bestaan. JENA wil dit vieren door naar aanloop van deze datum een aantal originele en innovatieve evenementen te organiseren, met als climax een speciaal evenement op de dag van het jubileum.

Het eerste evenement vindt morgen om 10.00 uur plaats bij SDK. Een groep jongeren zal dan een middengrote passagiersbus over een afstand van 20 meter trekken. Voor de jongeren is dit een grote uitdaging, er bestaat dan ook heel veel enthousiasme onder de groep die daarvoor is uitgekozen.

Forza Hubenil
Het project heeft mede tot doel de jongeren een boost te geven in eigenwaarde en vertrouwen in eigen kunnen en natuurlijk een hoop lol op het moment van het gebeuren. Het project draagt dan ook de naam ‘Forza Hubenil’. Van deze test in krachtpatserij verricht door de jongeren wordt een filmpje gemaakt, dat naderhand ook via de sociale media zal worden verspreid.

Medewerking
Aan het project werd medewerking verleend door de scholieren van Skol New Song, busbedrijf Loutra, Fatum, Grafisch Ontwerpbureau Hagen Design & Strategy, de FAJ en sportcoördinator dhr.A. Curiel. Het bestuur van JENA dankt al deze personen die heel spontaan hebben meegewerkt aan het project voor hun inzet en enthousiasme.

Inzet
JENA zet zich vanaf 1993 in voor de jeugd van de voormalig Nederlandse Antillen. De stichting zamelt geld in en stelt dit beschikbaar voor organisaties die activiteiten organiseren voor de jeugd. Zowel op het gebied van jeugdwelzijnswerk als op het gebied van jeugdontwikkeling.

Collecte
Voor de rest van het jaar staan nog veel meer leuke evenementen gepland. Tevens zal JENA in de maand juli haar jaarlijkse collecte houden waarbij het de bedoeling is dat jeugdorganisaties participeren. Het voordeel voor deze organisaties is dat zij de helft van de bruto-opbrengst krijgen en dit naar wens kunnen besteden. Voor het opgeven voor deze activiteit kan contact opgenomen worden met het kantoor van Stichting JENA op telefoonnummer 7376530 of via e-mail: info@jeugdfonds.com.

www.versgeperst.com