• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

snorCURAÇAO – De Movember Curaçao beweging roept alle kinderen en moeders op om tijdens vaderdag, de vaders enthousiast te maken voor Movember. Movember is een actie die zich jaarlijks afspeelt gedurende de maand November, waarbij prostaatkanker centraal staat.

Meedoen betekent met een glad gezicht de maand beginnen en gedurende de maand november een snor te laten groeien. Deelnemers laten zich sponsoren voor het laten groeien van hun snor. Het sponsorgeld komt ten goede van prostaatkankeronderzoek. De Movember organisatie probeert door deze actie de gezondheidrisico’s van mannen op een luchtige manier onder de aandacht te brengen en mannen aan te sporen zich regelmatig te laten controleren op onder andere prostaatkanker.

Donaties
Aangezien de officiële Movember organisatie nog niet actief is op Curaçao, is het initiatief ontstaan bij afzonderlijke Mo Bros en Mo Sistas om Movember Curaçao op te zetten. Pas bij jaarlijks succes bestaat de kans dat de Movember organisatie zich gaat richten op Curaçao. Movember Curaçao streeft er naar om dit jaar een samenwerking aan te gaan met een organisatie/ stichting op Curaçao waar donaties gestort kunnen worden. Op die manier zullen de donaties op Curaçao blijven en ten goede komen van voorlichting over prostaatkanker.

Opgeven
Kinderen en moeders worden opgeroepen om alle vaders te overtuigen hun snor in de maand november te laten staan en de vaders op te geven voor Movember Curaçao. Opgeven kan via de facebook pagina of door een email te sturen naar movember@frontshore.com. Gedurende de maand ‘Movember’ zullen er meerdere activiteiten plaatsvinden.

www.versgeperst.com