• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

restaurantweekCURAÇAO – 37 restaurants hebben vanaf zaterdag hun deuren opengesteld voor de Restaurantweek. Voor 49,50 gulden hebben de deelnemers een driegangenmenu samengesteld om Curaçao te laten proeven van culinaire hoogstandjes. Wegens groot succes verlengen een aantal restaurants het evenement.

Zondag is de laatste dag van het evenement. The Wine Cellar heeft besloten de deuren tot en met woensdag open te houden. Bij De Buurvrouw, Papagayo Speciality Restaurant, Papagayo Beach Club, Seasons, Ginger, Oporto en Pampus kan nog een week lang worden genoten van een driegangenmenu.

Verlenging
Avila’s Belle Terrace doet er nog een schepje bovenop. Bij het restaurant kan maar liefst tot en met augustus worden geproefd van het driegangenmenu met de naam Chef’s Special. Reserveringen kunnen worden gedaan via de website van de Restaurantweek waarop ook de lijst van de restaurants te zien is die de week verlengen.

3 reacties op “Restaurantweek wegens succes verlengd”

 1. Geloven we ook nog in sinterklaas…..37 restaurants hebben meer geld nodig anders valt het doek……..dus bij success doen zij het nog een week zachtjes over…..voor 50 gulden kan je veel meer war voor je geld krijgen als je beter nadenkt en niet laat lokken door klantenlokkers…

 2. De restaurantweek werd uit pure ellende geboren om de kassa’s te spekken. Garanties over prijzen en kwaliteit van de gerechten zijn er niet.

 3. Mag ik er even op wijzen dat er restaurants zijn (bijvoorbeeld Ifinity Beach) die 15% op de geadverteerde prijs gooien?

  Dat er restaurants zijn (bijvoorbeeld Cru) die datzelfde doen en waarbij je het pas ziet als je de rekening krijgt? Het staat niet op de website en niet op het menu.

  Het idee van een restaurantweek is prima, maar stel wel eisen aan de deelnemers want Infinity Beach en Cru verpesten het voor de overige deelnemers.