• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

50 hours liveHet ruim twee etmaal durende non-stop radio-evenement 50 Hours Live trapt aanstaande vrijdag om 16:00 uur af. Vanaf dat moment blijven radiopresentatoren en organisatoren van dit evenement, Marro en Lauw, vijftig uur wakker. Dit allemaal om geld in te zamelen voor de minder bedeelde kinderen op Curaçao.

Het evenement is samen met Rotary Club Curaçao georganiseerd naar aanleiding van het onlangs verschenen rapport van Unicef over de situatie waarin de kinderen van Caribisch Nederland leven. Daaruit bleek dat er nog veel verbeterpunten zijn wat betreft de leefsituatie van kinderen op het eiland. De radioshow is te beluisteren op Dolfijn FM en TeleCuraçao FM. Ook zijn er speciale tv-uitzendingen op TDS kanaal 26, TDS kanaal 81 (herhalingen) en RLTV6 Holland. Daarnaast zal Tele Curacao 8 regelmatig korte uitzendingen over het evenement laten zien.

Activiteiten
Tijdens hun wakkere uren presenteren Marro en Lauw een vijftig uur durende live radioshow vol muziek, speciale boodschappen en interviews met mensen van het eiland. Daarnaast zijn er diverse activiteiten te beleven bij The Beach House, New York Curaçao en Cabana Beach. Dit zijn onder meer diverse veillingen, de Swiss Sense Stay Awake Competition, waarbij je een bed van Swiss Sense kunt winnen en art- en modeshows. Voor de kinderen is er een springkussen en de mogelijkheid zich te laten schminken.

Doneren
Tijdens het evenement kunnen aanwezigen doneren per sms of door te swipen. Voor wie nu al iets wil geven aan de minder bedeelde kinderen van Curaçao, kan dit doen op rekeningnummer 859.017.06 ten name van Rotary Foundation Curaçao. Via de Facebookpagina van het evenement kan iedereen op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

www.versgeperst.com