• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curaçao North Sea Jazz FestivalCURAÇAO – Soulzangeres en icoon Diana Ross is bevestigd voor het Curaçao North Sea Jazz Festival. Diana Ross gaat op vrijdag 30 augustus het Sam Cooke podium bestijgen. De organisatie laat ook weten binnenkort de laatste grote act voor zaterdag bekend te maken.

Diana Ross haar gigantische succesvolle carrière heeft de afgelopen vier decennia geleid naar talloze onderscheidingen, belangrijke prijzen en mijlpalen in de internationale muziekgeschiedenis. Ze is een van de prominentste vrouwen uit de populaire muziekgeschiedenis.

Invloed
Haar internationale successen werden dan ook vijf jaar geleden glansrijk erkend door de prestigieuze Kennedy Center Honors in Washington DC. Daar werd haar carrière in het zonnetje gezet en haar muzikaliteit, haar bijdrage aan film, televisie en theater geëerd. Net als haar invloed op de Amerikaanse cultuur en haar vrijwilligerswerk.

Al di Meola
Daarnaast is op woensdag 28 augustus het concert van Al Di Meola bevestigd in Brakkeput Mei Mei. Al Di Meola is een vermaarde Amerikaanse jazzfusion en latin jazz gitarist, componist en producer. Na een muzikale carrière van meer dan drie decennia wordt hij beschouwd als een van de invloedrijkste gitaristen in de jazz tot nu toe. Vorig jaar bracht hij een live album uit met de titel Live At The North Sea Jazz Festival.

12 reacties op “Soulzangeres Diana Ross komt naar CNSJ”

 1. CNSJ kan makkelijk Justin Bieber, Rihanna of Usher aantrekken, maar staan de 40 plussers, de grootste groep die ook de financiële middelen heeft om beide avonden kan betalen, hierop te wachten? Ik denk niet dat de 18 jarigen zo een dure kaart kunnen kopen, laat staan groot genoeg is om de CNSJ te vullen. En vergeet niet dat 40% van van de boekers uit het buitenland komt. Ook hier moet je als organisator richten op de 40+ .

  Overigens moet ik wel bij zeggen dat als de organisator uit de failliete Dolfijn FM hoek kwam, dan zouden de reacties hier heel anders zijn.

 2. Wellicht hadden de Henk van Westenbroeken van deze wereld gehoopt op “artiesten” zoals Gordon, Gerald Joling, Jan Smit, Wolter Kroes enz. wat de zure reacties verklaard. Ik zal zeggen, wees maar gerust, er ligt vast een blokjes kaas zanger uit Nederland in het verschiet, die Mambo zal omtoveren tot Jordaanse meezingkroeg in de troepen.

 3. Wellicht kunnen de deelnemende artiesten als afsluiting van CNSJ 2013 gezamenlijk de rollator polonaise lopen.

 4. @ks

  inderdaad, een hoop zure reacties… joh, ze weten gewoon niets van muziek, al die andere toppers die geboekt zijn kennen ze gewoon niet!

  of weet je.. ze kunnen het niet betalen en zijn gewoon jaloers!

  Wat het ook is.. het zijn trieste en vooral domme reacties. Laten we ze het maar vergeven, tegen domheid valt nu eenmaal niet te vechten

  Het is alleen te hopen dat dit soort mensen niet straks even mee gaan profiteren, door de huurprijs van hun appartementje opeens te verdriedubbelen, want is het opeens wel goed allemaal…

  Ik vind het in ieder geval fantastisch wat hier weer gaat gebeuren met CNSJ! En de rest kan de …. krijgen!

 5. ik vind het prachtig dat die legendes elke keer optreden, ik heb genoten van Santana, Stevie Wonder etc. en ik ga genieten van Diana Ross.

 6. Wat een zure reacties weer.
  Mensen get a life.

 7. Ik heb gehoord dat alle deelnemende artiesten in Betesda worden ondergebracht tijdens het festival.

 8. Henk,
  Het is alleen wel te hopen dat ze geen derde WO gaan meemaken……….

 9. Het is in ieder geval te hopen dat ze geen derde WO gaan meemaken…………

 10. Henk, toch eens beter kijken naar de aangekondigde artiesten zoals Oumou Sangare, Raphael Saadiq, Erykah Badu, Kriss Berry, Sabrina Starke, misschien? Maar die zijn zo nieuw, die ken je waarschijnlijk nog niet 🙂

 11. Hahahahaha, inderdaad! vermoed ook dat ze voor een duet met Diana onze aller Michael Jackson gaan opgraven. Sorry CNSJ, jullie hebben de beste tijd gehad!!

 12. Goed om te zien dat CNSJ eindelijk eens gaat verjongen.

  Tot dusver geen enkele deelnemer die de eerste wereldoorlog nog heeft meegemaakt.

  Wel allemaal de tweede.