• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

MuzieknotenCURAÇAO – Het cruiseschip Freewinds en de Curaçao Jazz Foundation (CJF) hebben dinsdagavond een concert vol gevarieerde muziek in petto. De Freewinds Band verzorgt samen met zangeres Joulenda (Jouly) Bridgewater en bassist Pierre Dunker een muzikaal spektakel.

Jouly BridgewaterBridgewater zingt en danst al van kleins af aan. Haar carrière startte met een optreden tijdens het huwelijk van haar broer waarbij Elton Lispier haar begeleidde. In 2011 eindigde ze als tweede in het ‘Festival Un Kanto pa Kòrsou’. Ze treedt regelmatig op met Juni Juliet.

Pierre Dunker
Pierre Dunker is bekend en erkend in het lokale jazzcircuit. Hij begon als negenjarige op de kuarto en gitaar, maar op zijn vijftiende greep hij naar de bas. Hij trad tien jaar lang bij Hook’s Hut op met de Amerikaanse saxofonist Gary Levy. Dit leverde hem optredens op met Amina Figaroa, Miles Peña en Dave Valentin (uit Amerika), Israel Gonzalez (uit Cuba), Denise Jannah en Michiel Borstlap (uit Nederland), Gary Weill (uit Venezuela) en Pernell Saturnino (van Curaçao).
Pierre Dunker
Concert
Dit duo gaat er met de professionele band van de Freewinds een mooie avond van maken. Het muziekspektakel begint dinsdag om 20.00 uur aan de werven in Otrobanda. Kaartjes kosten 15 gulden en zijn vanaf 19.30 uur aan de deur verkrijgbaar. Een deel van de opbrengsten gaat naar Stichting Slachtofferhulp Curaçao.

1 reactie op “Muziekspektakel op de Freewinds”

  1. Hey guys, Hubbard’s musical and seafaring buddies are back in town. Wanna enjoy another “personality-enhancement”-test?