• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

dansenCURAÇAO – Lekker eten, goed drinken, warme muziek en het koele Caribische briesje staan op het menu voor het Curaçao Salsa & Kizomba Beach Festival 2013. Vanaf morgen wordt het zweten op het vierdaagse evenement bij Zanzibar, want dat de voetjes van de vloer gaan is een feit!

Bruisende lokale en internationale bands staan tijdens het evenement centraal. Elke avond speelt een erkende band en/of artiest op het strand. Morgen kan het publiek genieten van Ephrem J, die samen met de band KY-3 uit Venezuela optreedt, en DJ Luigi en MC Troy uit Amerika.

Shows
Het oog wil ook wat, daarom staan elke avond verschillende showgroepen op het podium. Alle dansstijlen passeren de revue: salsa, bachata, kizomba en zouk. Naast dansen op eigen muziek, zetten de showgroepen samen met de bands een spectaculaire show neer.

Workshops
Heb je altijd een swingende move willen leren of krijg je dat ene dansje maar niet onder knie? Overdag worden verschillende workshops gegeven, op alle niveaus en in alle muziekstijlen. Er worden in totaal dertien workshops gegeven. Hiervoor geldt ook een speciale aanbieding: tien betaald en maar liefst drie gratis.

Deelname
Curaçao Salsa & Kizomba Beach Festival 2013 start morgen om 20.00 uur op het strand van Zanzibar en gaat door tot en met zondag. Deelname aan een workshop kost 15 dollar. Wie geen één workshop wil overslaan betaalt 100 dollar. Meer informatie over de workshops, inschrijvingen en de dagindeling van het evenement is te vinden op de website van Culinary Beach Restaurants.

www.versgeperst.com