• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

restaurantweekCURAÇAO – Tafelen voor een zacht prijsje bij de meest culinaire restaurants. De restaurantweek staat weer voor de deur, waarbij de deelnemende restaurants hun beste driegangenmenu voorschotelen voor maar 49,50 gulden. In totaal doen 34 restaurants mee aan de culinaire week die tussen 1 en 9 juni plaatsvindt.

Dus heb je altijd een bepaald restaurant willen uitproberen, maar vond je het te duur…grijp dan nu je kans. Voor een tafeltje kan al gereserveerd worden.

13 reacties op “Culinair genieten voor een zacht prijsje”

 1. Het bedrog van de restaurantweek blijkt ook wel uit het menu van Infinity Beach Club op de website van de restaurantweek.

  Infinity Beach Club geeft daarbij zelf al aan 15% service charge te berekenen en nog eens 9% OB, waardoor je op 62.05 uitkomt. Toch iets anders dan de 49.50 die de restaurantweek ons wijs probeert te maken.

  Avila Beach doet overigens hetzelfde.

  Ayo restaurantweek.

 2. Liefhebbervanechtlekkereten, ik wordt een beetje moe van reacties als die van jou. Heb je kritiek op een restaurant dan moet je maar elders gaan eten, heb je kritiek op een radiostation dan moet je maar naar een ander station luisteren. Of moet ik zeggen dat als je kritiek hebt op de reacties hier, dan bezoek je Versgeperst toch niet?

  Ik vind net als de meeste mensen hier de restaurantweek zwaar overprijsd. Gelukkig voor je organisatie is het eiland vol van mensen die als ze het word ‘aanbieding’ lezen meteen in hun auto stappen, al moeten ze helemaal naar Westpunt rijden voor een voordeeltje van 9 cent.

  De Curacaoenaar houdt ervan bedrogen te worden, of het nu door de MFK is of door de restaurantweek.

 3. Ik snap bepaalde reacties wel, maar ik wil alleen maar benadrukken dat de mensen die echt willen genieten van leker eten bij een van hun favourite restaurants niet bedrogen uitkomen. Uitetengaan draait om samen zijn met je geliefde, familie of vrienden, lekker eten en drinken in een sfeervolle omgeving. Kortom een gezellig avondje uit, relaxed en genieten van het leven. Hier proberen alle deelnemende restaurants op in te spelen, en ieder op zijn manier en prijs. Vind je het bedriegerij of te duur, met alle respect, ga dan vooral naar de snack of mc donalds en geniet daar op jouw manier. Ik wens alle gasten die het wel waarderen een hele smaakvolle restaurantweek bij een van de restaurants naar keuze!

 4. @frensel hoe kom je daar nu bij zuurpruim!

 5. Het grappige is dat enkele restaurants op de website van de restaurantweek (onder andere Tempoe Doeloe) hun reguliere menuprijzen vermelden die lager zijn dan die van de restaurantweek…

  Oftewel, kom naar de restaurantweek en betaal meer!

  Het initiatief voor een restaurantweek is prijzenswaardig, maar de prijzen zijn niet waardig. Ik ga wel naar McDonalds, daar heb ik een driegangenmenu voor 20 gulden.

 6. Pi Chiri heft gelijk, want je moet niet vergeten dat de eerste gang meestal op een lepeltje past en de derde gang een kop koffie is.

  Voor Avila Beach is 60 gulden wellicht een aardige aabieding, maar bij Tony Romas en Mambo om maar eens een paar andere deelnemers te noemen eet je altijd voor minder dan 60 gulden. Fort Nassau heeft zelfs een driegangenmenu voor 49.50 gulden op de kaart staan.

  What’s next? Een snekweek met alle Polar voor ‘maar’ 4 gulden? Pfff, Ben van A, en What a Shame zullen er de hele week zijn!

 7. Super prijs, wij hebben al voor het Avila gereserveerd.
  Meestal zijn we met zijn 2en in het Avila 225 kwijt. Dus meer dn zeer aantrekkelijk.

 8. Nou Pfffff, dan ga je lekker met Ben van A. samen de restaurantweek aflopen.
  Wie A zegt moet tenslotte ook B zeggen.

  Maar mij zien ze dit jaar ook niet meer. Twee jaar geleden voor het laatst bij Primus neergestreken. Dat was pure oplichterij, terwijl we voorheen heerlijk van het eten en de muziek genoten bij hen.
  Voor 49,50 moet je een waar feestmaal kunnen presenteren!

 9. Hoe denk je idd (zoals Ben dit aangeeft) dat dit allemaal bekostigt moet worden….. stroom / water / gas / huur / personeelkosten / inkoop….. Vind 49,50 voor een 3-gangen menu een zeer aantrekkeijk bedrag.

 10. Mensen die in een restaurant drie gangen willen eten en dan ook nog vinden dat NAF 49,50 teveel geld is, kunnen beter thuis blijven. Ooit wel eens een rekensommetje gemaakt hoe je drie gangen kan maken van behoorlijke kwaliteit spullen, die voor je gekookt moeten worden, waar alle kosten van betaald moeten worden, en dat ook nog door vriendelijk personeel op je tafel wordt geserveerd? Dat personeel wil ook graag aan de eind van de maand een salaris betaald krijgen.

 11. Ik ben het met Pi eens, de Curacaose Restaurantweek is qua prijs niet echt aanlokkelijk terwijl het wel zo geadverteerd wordt.

 12. Zestig gulden voor een drie gangen menu in een restaurant geen goede prijs?!

 13. Leuk initiatief, maar 49.50 gulden is nou niet bepaald een scherpe aanbieding. Met OB en service charge / tip zit je al snel boven de 60 gulden en dat lijkt me een reguliere menuprijs.

  Ik ga wel naar de trukki pan.