• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

chef_cocina_cocinero_267532_lCURAÇAO – De tweede cook-out van de Curaçao Culinary Team 2013 wordt aanstaande maandag gehouden bij het Blues Restaurant van het Avila Beach Hotel van 19.00 tot 21.30 uur. Het cook-out diner dient als training voor het team en om fondsen te werven voor hun deelname aan Taste of the Caribbean wedstrijd in Miami.

Bartender Ramstone Melfor verwelkomt de gasten bij de cook-out met één van de cocktails die hij zal presenteren tijdens ‘the Taste of the Caribbean’. De koks Adriyel Lourens (Chef 2013), Ashohary Juliana (Junior Chef 2013) en Shanot Ocalia (Team member 2013) bereiden een drie gangen menu voor, gebaseerd op een ‘mystery basket’. Carlos Anthonij presenteert zijn dessert waarmee hij Pastry Chef 2013 is geworden.

Jury
Het team traint twee keer per week onder leiding van diverse lokale chefs zoals Frans Smits van Restaurant Nemo en Eric Plaisier van Blue Bay Hotel. Bij de cook-out zijn ook diverse chefs aanwezig om te jureren. De mening van zowel de gasten als de juryleden over de eerste cook-out van dit team was erg positief en er wordt gesproken over een hoog niveau van het team dit jaar.

reserveren
Het diner kost 75 gulden per persoon. Voor 250 gulden kan men een ‘Friend of Curaçao Culinary 2013’ worden. Hiermee krijg één persoon toegang tot een cook-out en ondersteun je het team financieel. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met Nadine Libier via het emailadres chtf@chata.org of via het telefoonnummer 465-1005. Gasten zijn vanaf 19.00 uur welkom

www.versgeperst.com