• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Oranje franjeCURAÇAO – In het kader van de troonwissseling en de betekenis van de monarchie geven verschillende kunstenaars hun kijk hierop in een expositie. De kunstenaars is gevraagd een passende naam te bedenken voor de expositie. Evelien Sipkes heeft de winnende titel bedacht:  ‘Franje van Oranje’.

Ook enkele amateurs en debutanten zijn uitgenodigd om voor deze speciale gelegenheid nieuw werk te maken. In totaal doen 28 kunstenaars mee met zeer diverse uitingen en een breed scala aan materiaal gebruik.

De exposanten zijn:
Annemieke Dicke, Babs de Brabander, Ans Mezas-Hummelink, Ariadne Faries, Brigitte Wawoe, Ellen Spijkstra, Evelien Sipkes, Garrick Marchena, George Struikelblok, Gloria Luz de Waal, Goilo Brothers, Gwen Anderson, Julie Kooyman, Krista van der Meijden, Margo Nelissen, Marianne Faydherbe, Marjon Wegman, Martie Genger, Michèle Russel-Capriles, Myrna Moreno, Nicoline Winkel, Philippe Zanolino, Rubina Welvaart, Saida Hernandez, Serena Israel, Sherryda Moreno, Tanya Haynes en Wigberto Lopez.

Opening Franje van Oranje
Zaterdag om 10.30 uur wordt de expositie geopend bij Landhuis Bloemhof, waarbij iedereen van harte welkom is. Waarnemend gouverneur Adèle van der Pluijm-Vrede houdt speciaal voor deze gelegenheid om 11.00 uur een korte openingstoespraak. Omdat het zaterdag ook Internationale Museumdag is, is het landhuis tot 16.00 uur geopend, de toegang is gratis.

Openingstijden
De normale openingstijden van Landhuis bloemhof zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 14.00 uur. Meer informatie kan worden opgevraagd via telefoonnummer 737-5775 of door een e-mail te sturen naar info@bloemhof.an.

 

www.versgeperst.com