• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

St PaulusCURAÇAO – Leerlingen van het St. Paulus VSBO en Klein College hebben maandag een leegstaand veldje van het St. Paulus VSBO opgeruimd en gesnoeid. De jongeren namen zo initiatief om een klein voetbalveld te creëren. Een aantal veldmedewerkers van Stichting Uniek Curaçao kwamen de leerlingen helpen.

De dag begon met opruimen, snoeien en harken. Directeur van het St. Paulus VSBO D. Sparen: “Zo zijn de kinderen geholpen en heeft het St. Paulus VSBO er verder geen onderhoud aan.” De heer Sparen heeft de leerlingen van Klein College toestemming gegeven voortaan gebruik te kunnen maken van het veldje in hun pauze. Directeur van het Klein College M. Meulendijk: “Ons schoolplein is prima om op te spelen, maar er is een groepje fanatieke voetballers onder de kinderen. Voetballen op het plein zorgt voor veel drukte en rondvliegende ballen. Vandaar deze oplossing.”

Klein college

2 reacties op “St. Paulus en Klein College werken samen”

 1. Ik heb hier ook aan mee gewerkt maar ik vind het niet leuk dat u ons zoo negatief over ons doet. We hebben hartstikke ons best gedaan en heel hard gewerkt . We mogen in de pauze een half uurtje . En veder is het toch een mooi gezicht voor iedereen .en we hebben de natuur schoon gemaakt .

  Charlotte van weijsten ,10 jaar
  Groep 6 Klein College

 2. Sorry, ik dacht even dat dit een vriendelijke bijdrage voor de gemeenschap was, zo leer je de leerlingen zich sociaal te gedragen!!! Maar anno 2013, mag je dit natuurlijk …….. niet meer verwachten. Deze opvoeding ontbreekt te vaak en wordt meestal ook niet meer geleerd. Hier gaat het enkel en alleen om puur eigen belang. Dit is absoluut geen artikel in de krant waard!