• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De eerste Starbucks op het eiland werd december 2011 geopend, en veel bezocht. Sindsdien loopt het storm bij de koffieketen. Sinds vandaag telt Curaçao twee filialen: in het Renaissance Hotel is een exclusieve coffee corner van het bedrijf geopend.

 
Voordat het tweede filiaal officieel werd geopend, zijn eerst twee nieuwe ‘Magical Refressing’ geintroduceerd. Verfrissende drankjes waarvan de smaak van koffie in geen velden en wegen is te bekennen.

Magische koffie
De Cool Lime en Very Berry Hibiscus zijn twee verfrissende drankjes waarin de substantie groene koffie zit. De bonen zijn niet gebrand zoals bij andere koffie, maar uitsluitend de cafeïne is uit de boontjes gehaald. In het grootste formaat beker zit ongeveer 45 miligram cafeïne. Op 4 en 10 mei worden de drankjes gelanceerd en tussen 16.00 en 17.00 uur deelt Starbucks de verfrissers gratis uit.

Geheime spot
Daarna deed het tweede filiaal officieel zijn intrede. De coffee corner zit op de tweede verdieping van het hotel en is in principe voor de hotelgasten bedoeld. Dat neemt niet weg dat ‘buitenstanders’ ook welkom zijn om bijvoorbeeld een meeting te houden in de rustiger gelegen ‘geheime spot’.

4 reacties op “Starbucks opent ‘geheime spot’”

 1. He Oudekerken, alias Martens en nog 100 andere aliassen. Het begon ooit met Henk Westenbroek of zo, maar raak je nu zelf in de war?
  Een beetje op blijven letten graag.

 2. Makamba en Oudekerken, jullie hebben gelijk maar het is Starbucks dat actie moet nemen. Eventueel door met Wifi te stoppen zoals vele andere restaurants op dit eiland gedaan hebben die het zat waren dat klanten op een kop koffie (bij sommige restaurants met gratis refill!) de hele dag bleven zitten.

  Starbucks heeft in de US een trendy, classy uitstraling maar door al die wifi zombies bij Starbucks Curacao hebben ze zich hier verlaagd tot het niveau snek.

 3. Nou Ans je haalt me de woorden uit de mond. Het is volkomen belachelijk wat er zich afspeelt in de StarBucks met die schooljeugd. Nu daag ik de overheid uit om met een beter alternatief te komen voor de jeugd dan om s’avonds in de Renaissance area rond te hangen. Feit is dat er geen alternatieven zijn en de jeugd juist in die toeristen area wil rondhangen om zo de toeristen de stuipen op het lijf te jagen. Bedenk een alternatief. Ik heb geen kritiek op de jeugd want de situatie is zoals tie is. De overheid moet zien dat wat er gebeurt niet OK is maar ze doen er niets aan.

 4. Ik wordt gestoord van al die Blackberry en Ipod verslaafden die alleen naar Starbucks gaan voor de gratis Wifi. In het begin bestelden ze voor de vorm nog het goedkoopste drankje, maar tegenwoordig zet men zich er neer zonder bestelling. Waardoor klanten die wel bestellen geen zitplaats meer kunnen krijgen.

  Intussen maakt het een belachelijke nee, eigenlijk meer zielige indrukk, al die junkies turend op hun screens.