• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Landhuis Brakkeput Mei Mei heeft gisteravond het sfeervolle tweedaagse evenement On the Rocks geopend. Een avond vol heerlijke drankjes en gerechten van de grill. De muziek ontbrak zeker niet, voor een ieder wat wils. Van een salsa- en jazzband tot housebeats die uit de boxen knalden.

Bezoekers konden diverse whiskeys, rums, vodka’s en cocktails uitproberen. Over het hele terrein van het landhuis waren barretjes en eettentjes uitgestald en kon er gesnuffeld worden tussen de sigaren. Vanavond is de laatste avond van On the Rocks. Kaarten kosten 50 gulden (inclusief 25 gulden munten) en zijn verkrijgbaar bij 24-uur uit de muur, Albert Heijn, Beep Beep en Mensing’s Caminada.

3 reacties op “Proeven bij On the Rocks”

 1. Jackson heeft volledig gelijk.

  Het is belachelijk dat in Nederland mensen een huis naast Schiphol kopen en vervolgens gaan klagen over de vliegtuigen. Het is net zo belachelijk dat mensen op Curacao gaan wonen naast de raffinaderij en dan over de stank daarvan klagen.

  Maar veel irritanter vind ik het volk dat gisteren On The Rocks bezocht. Allemaal sigaren rokende Jan Sofatters die uit dikke SUV’s stapten en met de pink omhoog brallend hun whiskeys namen.

  Het was mooi geweest als er op de Kaminda di Brudernan di Brakapoti na afloop een politiecontrole op alcoholgebruik had plaatsgevonden, want dan had het eiland zovee boetes kunnen incasseren dat de OB verhoging weer ongedaan gemaakt kon worden.

 2. Je bent net te laat voor het programma “onder elkaar”….

  Mei mei zit er langer dan je dure kavel… dus niet zo zeuren, en je hebt je huis zeker ook gebouwd op de legale manier of niet?

 3. Ben normaal niet negatief, maar die herrie van Mei Mei begint mij wel de keel uit te hangen. Dure kavel gekocht bij Adelisia Resort, nog duurder huis op gebouwd en eens in de zoveel weken mag ik “genieten” van die shit herrie van Mei Mei to 3 uur in de ochtend. Zal wel weer flink onder de tafel betaald zijn voor deze vergunning!